Vi søker blikkenslager til servicearbeid

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er en blikkenslager med et godt og ungt arbeidsmiljø. De utfører alt av blikkenslagerarbeid i tillegg til prosjekter med takstein. Kundegruppen består av entreprenører, borettslag og en del privatpersoner. De siste årene har firmaet også fått flere prestisjeoppdrag innenfor blikkenslagerfaget. De har fokus på det faglige, og jobber under mottoet “ingen reklamasjoner”.

Vi søker nå etter en dyktig Blikkenslager.

Arbeidsoppgaver vil innebære selvstendig servicearbeid. Du vil bli tildelt oppdrag av forskjellig størrelse, og må selv koordinere arbeidet med kundene, bestille materialer, rapportere til hovedkontoret osv.

Ønskede kvalifikasjoner hos deg

Yrkesstolthet og en brennende interesse for blikkenslagerfaget!

Gjerne Fagbrev, men erfaring kan erstatte dette

Minimum 3 års erfaring

God samarbeidsevne

Flytende norskkunnskaper

Punktlig og strukturert

Stå på vilje

Vi kan tilby

Servicebil

Konkurransedyktige betingelser

Ungt arbeidsmiljø med ryddige arbeidsforhold

Kurs og etterutdanning

Er det deg vi er på jakt etter? Ta kontakt med Fredrik Eriksen, 92421076, eller fse@rettbemanning.no for mer informasjon.

Søk jobben her

Vis flere stillinger: