Med hytter i prisklassen fra to til vel tre millioner kroner satser Trysilfjell hytter på å nå et bredt marked av aktive familier i et nytt hyttefelt på Trysilfjellet Sør. (Foto: Ola Matsson)

Salgsstart for nytt hyttefelt i Trysil

Mandag 5 januar gikk startskuddet for salgsstart av Trysils nyeste hytteområde, Trysilfjellet Arena. Utbygger sikter seg inn mot aktive familier både i Norge og Sverige.

Trysilfjellet Arena ligger på Trysilfjellet Sør, og her skal det bygges 64 hytter i to byggetrinn. Tredje byggetrinn vil bestå av 36 leiligheter.

– Dette er den største hytteutbyggingen i Trysil for tiden, og interessen så langt har vært god, sier daglig leder Ole Tangnæs i Trysilfjell hytter.

Han forteller at to hytter er solgt, etter at interessenter og grunneiere fikk forkjøpsrett i romjulen.

– Målgruppen for dette helt nye hytteområdet er den aktive familien, som foretrekker aktivitet både sommer og vinter. I tillegg har vi stor tro på det svenske markedet, ettersom vi opplever betydelig interesse fra vårt naboland i øst, sier Tangnæs.

Området ligger midt mellom Trysil-Knut langrennsarena og Trysilfjellet Golf, samt at det ligger ved Trysil Bike Park som er Trysils nye storsatsing på stisykling. Trysil Turistsenter som er utgangspunktet for Norges største alpinanlegg ligger også i nærheten.

– Erfaringsmessig forventer vi størsterespons fra området mellom Trysil og Oslo. Med ny E6 på plass her kortes reisetiden ned og enda flere enn før vil se på Trysil som en aktuell destinasjon, mener Tangnæs.

Han opplyser at hyttemodellene er varierer i størrelse fra 55-120 kvadratmeter,  til priser fra kr 2 150 000,- til 3 150 000 inkl selveiertomt. 

Trysilfjell Hytter ble etablert i juni 2013 og er eid av Trysilfjell Utmarkslag med 41 %, Trysil Prosjektinvest 41 % og Skistar 18 %.

Bjørn Dæhlie er en av investorene i selskapet, gjennom Trysil Prosjektinvest.

Les også: Bjørn Dæhlie satser stort i Trysil

Trysil er mest kjent for sine alpinanlegg, men kan også by på golf, sykling og andre akvititeter. (Foto: Ola Matsson)