Grunnerverver Infrastrukturprosjekter

Infrastrukturdivisjonen i Jernbaneverket har ansvar for gjennomføring av planlagte prosjekter innen fornyelse og mindre investeringer, samt drift og vedlikehold av jernbanenettet. Divisjonen består av en stabsavdeling i Oslo, seks områder med sytten underliggende banestrekninger og fire landsdekkende enheter; Signal og tele, Energi, Transport og Infrastrukturprosjekter.

FirmaJernbaneverket
FylkeOslo
Søknadsfrist11.01.2015

Infrastrukturprosjekter planlegger/prosjekterer og gjennomfører jernbaneprosjekter i hele landet. Vi har ansvar for en rekke tiltak som gir en mer driftsstabil jernbane og et bedre togtilbud for de reisende. Dette innebærer å fornye gamle og bygge nye jernbaneanlegg.

I 2014 har Infrastrukturprosjekter oppgaver for til sammen 1220 millioner kroner. Som følge av økte budsjetter og stor aktivitet har vi behov for flere dyktige kollegaer og søker etter en grunnerverver, med noe erfaring.

Vi vil gjerne ha et mangfoldig arbeidsmiljø som består av ulike typer mennesker som kan utfylle hverandre på en god måte. Derfor oppfordrer vi folk med forskjellige egenskaper og ulik bakgrunn til å søke på stillingen.

Grunnerverver vil rapportere til prosjektledere.

Stasjoneringssted: Oslo

Arbeidsoppgaver

Din hovedoppgave vil være å saksbehandle og forhandle om å erverve nødvendig grunn og rettigheter, i tilegg til å forberede og gjennomføre ekspropriasjon og skjønn.

En annen viktig arbeidsoppgave er å sørge for at planer og beslutningsdokumenter er godt forankret og gir et et godt grunnlag for en smidig grunnervervsprosess.

Som grunnerverver må du også sørge for at eiendomstekniske spørsmål ivaretas, herunder oppfølging av matrikkelloven.

Det er også viktig for Jernbaneverket å dokumentere hva som er gjort i hvert enkelt tilfelle og er etter at grunnerverv er gjennomført skal det lages en sluttrapport som du du er ansvarlig for i dine saker.

Kvalifikasjoner

  • Det kreves jordskiftefaglig utdannelse, eller annen relevant utdannelse.
  • Relevant erfaring fra grunnerverv i større utbyggingsprosjekter eller tilsvarende erfaring med grunnavståelser, erstatningsrett eller lignende.
  • Gode samarbeidsevner.
  • God muntlig og skriftlig formuleringsevne.
  • Det er ønskelig med med et nettverk innen fagmiljø/offentlig forvaltning med relevans for stillingen.

Personlige egenskaper

  • Som grunnerverver er det viktig at du er analytisk og har en systematisk. arbeidsmetodikk som bidrar til god oversikt og klare resultater i prosjektene.
  • Prosjektene består av mange ulike faggrupper og vi ønsker derfor at du skal ha gode kommunikasjonsevner, være positiv og i stand til å samarbeide med mange forskjellige mennesker. Samtidig må du ta selvstendig ansvar for ditt fagområde og din del av arbeidet.
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne.
  • Våre verdier er åpen, engasjert og profesjonell og vi søker deg som ønsker å bidra til at disse etterleves i organisasjonen.

Vi tilbyr

  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger i Statens pensjonskasse.
  • Betalt overtid og fleksible arbeidstidsordninger.
  • Personalbillett med tog for deg og eventuell familie.

Vi har mange prosjekter med stor aktivitet og den store satsingen på jernbane er inspirerende. Dette preger arbeidsmiljøet. Vi har mange kollegaer med godt humør som har et stort engasjement og kjærlighet for faget sitt. Vi har et sykefravær på 3%, og det er vi stolte av.

Stillingen lønnes etter stillingskode 1087 overingeniør/1181 senioringeniør/1364 seniorrådgiver, i lønnstrinn 60-73 som for tiden utgjør fra kr 509 100 til kr 650 800. For særskilt godt kvalifiserte kan høyere lønn vurderes.

Om du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles om reservasjon som ikke tas til følge.

Andre opplysninger

  • Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Vis flere stillinger: