Tømrere søkes!

Skuteviken Personell AS er et heleid bergensk selskap med spesialkompetanse innen bemanning av faglært arbeidskraft, logistiske/administrative tjenester og ingeniører til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr bemanningsløsninger for kortere og lengre perioder, samt rekrutterer kandidater til faste stillinger. Vi er spesielt opptatt av god service med skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele oppdraget, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi tilbyr utfordrende og spennende oppdrag - og tett kontakt med deg som ansatt.

FirmaSkuteviken Personell
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist27.05.2015

Skuteviken Personell AS fortsetter og vokse og vi er godt i gang med flere nye og spennende prosjekter. Vi trenger derfor selvstendige, dyktige tømrere til å være med oss og kundene våre videre på laget.

Vi ser etter både deg som er nyutdannet og deg med lang erfaring. Skuteviken Personell har gjennom årene etablert gode forhold til sine kunder som ser etter fagarbeidere til innleie og faste stillinger.

Hos Skuteviken Personell har du muligheten til å prøve deg i ulike selskaper innen bolig- og industribygging, rehabilitering og nybygg. For deg som er nyutdannet er vi med på å hjelpe deg å finne ut hvor og med hvilket arbeid du trives best med.

Les mer om oss på vår hjemmeside og registrer din CV på: www.skutevikenpersonell.no.

Kom gjerne innom for en uforpliktende samtale. Vi holder til i Fjøsangerveien 68, 5 etg.Kontoret er åpent alle hverdager fra 8-16.

For spørsmål kontakt Ann Christin Lie på tlf: 55 32 00 88.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vis flere stillinger: