Teknisk Sjef

Treindustrien organiserer den tremekaniske industrien i Norge, med 90 medlemsbedrifter og 90 % av norsk produksjonskapasitet. Våre medlemmer er trelastindustri, limtrefabrikker, impregneringsverk og produsenter av andre trebaserte bygge- og emballasjeartikler. Treindustriens produkter anvendes hovedsakelig innenfor byggenæringen i inn- og utland, våre følgeprodukter er råstoff for annen industri. Tremekanisk industri representer vel 12 000 årsverk. Om lag 70 % av skogbrukets tømmerinntekter kommer fra treindustrien. Treindustriens viktigste partnere i verdikjedesamarbeidet er byggenæringen, byggevarehandelen og skogbruket.

FirmaTreindustrien
FylkeOslo
StedMajorstuen
Søknadsfrist15.01.2015

Treindustrien søker utviklingsorientert

Teknisk sjef

Som teknisk sjef får du ansvar for analyse og bearbeiding av nøkkeltall for bransjen, oppfølging og utvikling av næringens miljø- og energidokumentasjon, standarder, oppfølging av relevante forordninger og forskrifter. Teknisk sjef har ansvar for digital informasjonsutveksling på bransjenivå (BIM, NOBB, etc.) slik at treindustriens produkter er foretrukket blant våre kunder. En sentral oppgave er faglig oppfølging og kommunikasjon med medlemmene, kunder, myndigheter, andre interesseorganisasjoner og ulike forskningsmiljøer. Oppfølging av i nternasjonalt samarbeid med ulike organisasjoner inngår i stillingens ansvarsområde.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker en person med ambisjoner på vegne av Treindustrien som gjennom faglig oppfølging bidrar til utvikling i bransjen.

Vi søker en person med høyere teknologisk utdannelse, helst på masternivå. Kjennskap til byggenæringen, regler, forskrifter, og energi- og miljøkrav er en klar fordel. Gode data- og engelskkunnskaper er en forutsetning. Teknisk sjef må kunne utvikle tallmateriale og sette dette inn i faglige sammenhenger. Rett person kommuniserer godt både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. En person med gode samarbeidsevner som bidrar til medlemsservice og næringsutvikling i treindustrien får stor frihet til å utvikle stillingen i tråd med medlemmenes behov.

Stillingen gir muligheter for å jobbe mot flere næringer, myndigheter og forskningsmiljø – både nasjonalt og internasjonalt.

Treindustrien tilbyr:

Interessante og varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, godt og spennende arbeids- og fagmiljø i BNL- og NHO-felleskapet i Næringslivets hus på Majorstuen. Fleksibel arbeidstid, treningsfasiliteter og kantinetilbud.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Adm. direktør Heidi Finstad Kielland, mobil 97 60 25 43 eller pr. e-post heidi.kielland@trelast.no

Søknaden sendes til: helene.amundsen@trelast.no

Søknadsfrist: 15. januar 2015.

Vis flere stillinger: