Søren Christensen

Norsk prosjekt får internasjonal ros

Viking Entreprenør bidro til at Stordalen-hotellet The Thief stakk av med førstepremien i Mapei International Reference Grand Prix.

– Det var med stolthet jeg mottok nyheten om at vårt bidrag var med på å sikre førsteplassen i Mapei International Reference Grand Prix 2014 med prosjektet The Thief, forteller daglig leder Søren Christensen i Viking Entreprenør.

Mapei-konsernets internasjonale referanse-konkurranse omfatter prosjekter fra hele verden. Viking Entreprenør valgte produkter fra Mapei til alt fra bad og SPA-avdeling til storkjøkken, lobby og fellesarealer da de utførte det som for dem var den største flisjobben noensinne på prestisjehotellet på Tjuvholmen i Oslo.

– For oss er det moro å ha vært med på et så stort og spennende prosjekt. Det er vel omtrent ingen i Norge som ikke har hørt om The Thief. Vi bruker fortsatt Mapei-produkter i stort sett alle prosjekter vi er inne i, og har blant annet spennende ting på gang ved oppussingen av svømmehallen på Høgskolen i Hamar, rehabilitering av balkonger i Jerperud borettslag og over 50 bad i to befalshus på Linderud Leir, forteller Christensen.