Saksbehandlere og tilsynsmedarbeidere til avdeling for sentral godkjenning

Avdelingen for sentral godkjenning er etablert på Gjøvik. Vi teller i dag 25 ansatte og holder til i nye og trivelige lokaler midt i Gjøvik sentrum.

På oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og etter ønske fra byggenæringen, jobber direktoratet med å utvikle og forsterke ordningen med sentral godkjenning for å styrke seriøsiteten i næringen. Vi skal derfor styrke avdelingen med flere nye medarbeidere.

FirmaDirektoratet for byggkvalitet
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist16.01.2015

Vi søker deg som trives med et regelverk i utvikling til beste for byggenæringen

Saksbehandlere og tilsynsmedarbeidere til avdeling for sentral godkjenning.

Avdelingen for sentral godkjenning er etablert på Gjøvik. Vi teller i dag 25 ansatte og holder til i nye og trivelige lokaler midt i Gjøvik sentrum.

På oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og etter ønske fra byggenæringen, jobber direktoratet med å utvikle og forsterke ordningen med sentral godkjenning for å styrke seriøsiteten i næringen.

Vi skal derfor styrke avdelingen med flere nye medarbeidere.

2 - 3 saksbehandlere til sentral godkjenning

Vi søker medarbeidere til å jobbe med saksbehandling av nye søknader og fornyelser, samt veilede foretakene. Vi krever utdannelse fra teknisk fagskole eller ingeniørhøgskole. Erfaring fra byggebransjen og /eller byggesaksbehandling er nødvendig. Det er viktig med forståelse av hva byggeprosessen innebærer.

3 - 5 tilsynsmedarbeidere til sentral godkjenning

Vi søker medarbeidere til å planlegge og gjennomføre tilsyn med godkjente foretak, følge opp foretakene, arbeide med skriftlig og muntlig informasjon og kunnskapsspredning rettet mot kommuner og byggenæring. Det er ønskelig med erfaring fra tilsyns- og/eller kontrollarbeid. Vi krever utdannelse på bachelor- eller masternivå innen jus- eller ingeniørfag og relevant erfaring.

Det må påregnes betydelig reisevirksomhet og utstrakt kontakt med næringsaktører.

Egenskaper som vektlegges

Vi trenger motiverte og engasjerte medarbeidere, som kan delta aktivt i prosesser på høyt faglig nivå. Du må like å arbeide selvstendig og i team, ha gode samarbeidsevner og være kreativ og initiativrik. Hos oss vil du bli en del av et sterkt faglig miljø og få stort selvstendig ansvar.

Vi ønsker også at medarbeidere skal kunne være med å utvikle sentral godkjenning til å bli et viktig virkemiddel for å styrke seriøsiteten i byggenæringen. Erfaring fra faglig, organisatorisk eller annet utviklingsarbeid vil være en fordel.

Lønnsvilkår

Saksbehandlere blir lønnet som avdelingsingeniør innenfor lønnsspennet kr 416.200 – 482.800.

Tilsynsmedarbeider lønnes som rådgiver/overingeniør innenfor lønnsspennet kr 443.900 – 590.300.

Fra lønnen trekkes det 2 % innskudd i Statens pensjonskasse.

Vi er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisitet.

Mer informasjon om stillingene

For flere opplysninger, kontakt avdelingsdirektør Steinar Fretheim, tlf. 454 90 910 eller på e-post stf@dibk.no.

Søknadsfrist

Søknad sendes post@dibk.no innen 16. januar 2015.

Søknad som saksbehandler merkes med 14/8759.

Søknad som tilsynsmedarbeider merkes med 14/8761.

Direktoratet er omfattet av offentleglovas bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker vil bli varslet før eventuell offentliggjøring skjer.


Vis flere stillinger: