Konsernsjef Jørgen Evensen er meget godt fornøyd med ordrereserven til Betonmast,

Historisk førjulsuke for Betonmast

Helt på tampen av 2014 har det regelrett haglet inn med store kontrakter for Betonmast-konsernet. Over 900 millioner er avklart bare siste uke før jul.

- Dette legger seg på toppen av den allerede rekordstore ordrereserven på 3,5 milliarder kroner som selskapet går inn i 2015 med. På vei til signeringsmiddag etter HRL-oppkjøpet, stråler konsernsjef Jørgen Evensen.

- Nissen kom tidlig til Betonmast i år. Spesielt hyggelig er det at Betonmast AB (Sverige) har fått på plass to avtaler som samlet utgjør flere hundre millioner svenske kroner. Dette gir Sverigeselskapet skikkelig god fart i 2015. Veldig positivt er det også at Betonmast Buskerud-Vestfold har signert en 200-millionerskontrakt Drammensområdet. Både Sverige og Buskerud-Vestfold er selskaper som er gründet i 2013, og satsingen i disse områdene bærer nå betydelige frukter, fortsetter Evensen.

Fornøyde er de også i Betonmast Romerrike. Med Pon-Cat signeringen sist fredag og positivt vedtak i kommunestyremøtet i Sørum for samspillsprosjektet Frogner skole ble det hyggelige dager på Lillestrøm også.

- Det har vært en historisk førjulsuke. Vi gleder oss til 2015. Men først blir det velfortjent julefeiring for oss og forhåpentligvis for resten av bransjen, avslutter Evensen.