IT-direktør, Veidekke ASA

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere, med virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler og selger boliger, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er 21 milliarder kroner (2013), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke - lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

FirmaBønes Virik for Veidekke ASA
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2015

Om stillingen

Veidekke søker en forretningsorientert IT-direktør som kan bidra til at konsernet har fremtidsrettede IT-løsninger som støtter våre forretningsprosesser. Stillingen rapporterer til CFO.

Ansvarsområder

IT-direktøren har konsernansvaret for forvaltning og utvikling av felles IT-tjenester, IT-sikkerhet, og IT-avtaleforvaltning, samt strategisk IT-plan for konsernet. Stillingen har leder- og budsjettansvar for konsernets IT-funksjon.

Du må kunne identifisere konsernets utviklingsbehov innen IT, og koordinere gjennomføring av konsernfelles IT-prosjekter. Veidekke-konsernets norske virksomhet har i flere år outsourcet sine IT-driftstjenester, og er nå i gang med å flytte disse til ny driftsleverandør.

Ønskede kvalifikasjoner

Stillingens karakter krever en person med god gjennomføringsevne, og solid og bred IT-faglig kompetanse. Vår IT-direktør må trives med operative så vel som strategiske utfordringer. Vi forventer at du er tett på forretningsvirksomheten, opparbeider deg god forståelse for Veidekkes ulike virksomhetsområder og aktivt bidrar til å videreutvikle IT i hele konsernet i tett samarbeid med IT-funksjonen i de ulike forretningsområdene. Gode kommunikasjons- og samhandlingsevner er en forutsetning, for å skape et godt samspill i en desentral organisasjon.

Vi søker etter en faglig dyktig og involverende leder som kan håndtere komplekse oppgaver i en dynamisk organisasjon. Du tenker helhetlig og langsiktig og har analytisk legning. Du må kunne vise til gode resultater der du har lykkes med å skape endring gjennom samarbeid med andre. Du har solid erfaring fra en større, industriell organisasjon, gjerne fra prosjektorganisert virksomhet, samt erfaring fra strategisk leverandørstyring. Du har høyere utdanning, fortrinnsvis teknologisk på mastergradnivå.

Arbeidsstedet er Oslo, men det må påregnes regelmessig reising i Norge, Sverige og Danmark.

Vi tilbyr

I Veidekke vil du få varierte utfordringer i en spennende organisasjon. Du vil bli en del av en organisasjon med en involverende samarbeidsform. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet.

Tiltredelse: etter nærmere avtale

For ytterligere informasjon, kontakt vår rekrutteringspartner Bønes Virik AS ved Hedevig Castberg, mobil 952 29?860, e-post: hedevig@bonesvirik.no eller Eva Sandboe, mobil 909 67 644, e-post: eva@bonesvirik.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: