Seksjonsleder Vegseksjon Midtre Hålogaland - Harstad

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist15.01.2015

Hvis du ser etter en jobb hvor det skjer mye, hvor du kan bidra til utvikling av samfunnet vi lever og bor i, hvor du får mange og ulike utfordringer og hvor du kan ha en faglig utvikling – ja da kan dette være akkurat den jobben du er på jakt etter.

Det er økt fokus og bevilgning i forhold til drift, vedlikehold og utbygging av vegnettet i Norge, og ikke minst i Midtre Hålogaland. I lys av dette vil en jobb i vegavdeling Midtre Hålogaland være av stor betydning for utviklingen av samfunnet, og stillingen som seksjonsleder innehar spennende utfordringer for rette vedkommende.

I region Nord er det ledig stilling som seksjonsleder for seksjon veg i vegavdeling Midtre Hålogaland. Seksjonen har som hovedoppgave å gjennomføre og følge opp investeringsprosjekter, driftskontrakter, og vedlikeholdsoppdrag for fylkesveg og riksveg i Midtre Hålogaland. Seksjonen har i dag 32 ansatte, men vil øke noe også i 2015. Seksjonen har ansatte på kontorstedene Narvik, Harstad, Setermoen, Sortland og Leknes. Kontorsted for stillingen er Harstad.

Som seksjonsleder har du det totale ansvaret for seksjonens arbeidsområder og for videre utvikling av seksjon veg. Budsjett- og personalansvar er tillagt stillingen. Seksjonsleder inngår i avdelingens ledergruppe. Stillingen innebærer utstrakt kontakt og samarbeid internt og mot eksterne samarbeidspartnere, samt noe samfunns- og mediekontakt. Stillingen innebærer en del reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn

Du har minimum tre års relevant utdanning på universitets- eller høgskolenivå, samt ledererfaring og/eller relevant faglig erfaring. Omfattende og relevant ledererfaring eller erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Vi vil legge vekt på at du har:

  • Samfunnsinteresse og engasjement
  • Evne til samarbeid og gode kommunikasjonsevner
  • Evne til å legge til rette for et godt arbeidsmiljø
  • Omstillingsevne i forhold til organisasjon og samfunn
  • En systematisk og strukturert arbeidsform
  • Erfaring med styringssystem i større virksomheter
  • Evne til å delegere
  • Evne til, og motivasjon for, å jobbe i team
  • Har kompetanse innenfor investering, drift og vedlikehold.
  • Kunnskap om prosjektarbeid generelt
  • Godt humør og en solid porsjon stå på vilje

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • egne lederutviklingsprogram (på lederstillinger)
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til avdelingsdirektør Geir Jørgensen på tlf. 905 24 001 eller e-post: geir.joergensen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: