Fagleder prosjektering

MT Højgaard-konsernet er blant de førende aktører i bygge- og anleggsindustrien i Nord-Europa. Oppgavene omfatter prosjektering, oppførelse og renovering av anlegg, broer, boliger, næringsbygninger og fundamenter til offshore-vindmøller. Konsernet utfører oppgaver overalt i Danmark og Oslo-området og har dessuten fokuserende aktiviteter i andre lande. MT Højgaard omsetter for 7 mia. DKK om året og har ca. 4.000 medarbeidere. Læs mere om MT Højgaard på www.mth.com, LinkedIn, Twitter og Facebook.

FirmaMT Højgaard
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til vårt kontor i Oslo søker vi en erfaren anleggsleder som ønsker både faglige og personlige utfordringer, og som vil være med å videreutvikle vår forretning.

MT Højgaard i Norge er på en reise, hvor vi lønnsomt skal vokse de neste årene. Vi vil være blant de ledende entreprenører i vårt marked. Derfor ønsker vi å styrke vår organisasjon til å håndtere mange spennende oppgaver vi forventer skal gjennomføres på reisen. Til vårt kontor i Oslo søker derfor vi en erfaren Fagleder Prosjektering som ønsker både faglige og personlige utfordringer, og som vil være med å videreutvikle vår virksomhet.

Siden 2011 har vi bygget opp vår norske virksomhet som opererer som totalentreprenør i det norske markedet med fokus på Stor-Oslo regionen innen bolig-, nærings-, institusjons- og skolebygg.

Vi har stor fokus på utvikling og økt bruk av BIM og VDC i hele vår organisasjon. BIM /VDC er en vesentlig del av virksomhetens DNA. Det er det største strategiske område i konsernet, med visjonen «om å bygge prosjektene virtuelt før vi gjør det praksis». Dette vil både prege og hjelpe den nye Fagleder Prosjektering i hverdagen.

I avdelingen er vi i dag 28 medarbeidere fra både Norge og Danmark. Du vil bli tilknyttet vårt nye kontor på Skøyen med 1 minutts gange fra offentlig kommunikasjon, men du må naturligvis forvente å være en del ute på byggeplassen. I tillegg til dine kollegaer i Oslo, vil det være support fra Danmark i det omfang det er nødvendig.

Du vil rapportere til Prosjektdirektør for MTH Norge. I tillegg til dine kollegaer i Oslo, vil det være support fra Danmark i det omfang, det er nødvendig.

Dine primære arbejdsoppgaver blir å:

  • Produsere tids- og fremdrifts- og beslutningsplaner
  • Ivareta myndighetskontakt ifm. byggeprosjekter
  • Sikre et godt samarbeid mellom deg selv, prosjektlederen og anleggslederen i planlegning-, oppstarts-, og kontraheringsfasen
  • Sikre at samarbeidet mellom byggherre, rådgivere og utførende fungerer optimalt og godt
  • Sørge for at grenseflater mellom rådgiverytelser er avklarte - dvs. at all nødvendig prosjektering/rådgivning utføres av de enkelte rådgivere og fagentreprenører og koordineres slik, at det hverken er hull eller overlapp mellom disse parters prosjektering/rådgivning
  • Bidra til at bruken av BIM og VDC med nødvendig back-up fra vår BIM-koordinator i Oslo og BIM-avdeling i Danmark øker og forankres godt i alle prosjekter

Du kommer til å inngå i et sterkt team av prosjektledere, prosjekteringsledere og kalkulasjonsmedarbeidere, og du får mulighet for å sparre med vår Design & Engineering-avdeling i Danmark, hvor vi har mere enn 70 kompetente og dyktige medarbeidere.

Om deg

Vi forestiller oss at du har en bakgrunn fra rådgiverbransjen supplert med håndverksmessig bakgrunn. Har du en håndverksmessig bakgrunn supplert med en byggeteknisk bakgrunn som for eksempel bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende er også det interessant bakgrunn for oss.

Du har flere års erfaring med prosjekteringsansvar. Erfaring med å bruke BIM aktivt i prosjektering vil være en stor fordel. Du er vant til å arbeide med en høy grad av skriftlig kommunikasjon og dokumentasjon i ditt arbeid herunder utarbeidelse av notater og referater. Du er erfaren bruker av MS Office og god til å sette deg inn i nye IT-systemer.

Som person legger vi vekt på, at du:

  • Har en god forståelse for andre kulturer – du vil samarbeide tett med dine nordiske kollegaer
  • Er ambisiøs og er opptatt av å finne de beste løsningene – både økonomisk og kvalitetsmessig
  • Har økonomisk sans, gode samarbeidsevner og ikke minst forstår du verdien av at alle arbeider mot felles mål
  • Evner å ha mange baller i luften på én gang, men samtidig bevarer overblikket og kontrollen, selv i hektiske situasjoner
  • Arbeider strukturert og systematisk med fokus på gode prosesser
  • Har et godt humør og en optimistisk holdning i et miljø med høyt tempo

Vi tilbyr

  • En selvstendig og ansvarsfull jobb sammen med gode kollegaer, som ønsker å gjøre en forskjell
  • Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, bl.a. MT Højgaards Akademi
  • En organisasjon som har stort fokus på medarbeidernes trivsel
  • Konkurransedyktige betingelser i henhold til dine kvalifikasjoner

For mer informasjon kan du kontakte Personal Utvelgelse ved Senior Rådgiver Jon Even Sørlie på tlf + 47 971 60 844.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Se også http://no.mth.com/ for mer informasjon om selskapet.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV, som kan registreres på http://www.pu.no/stillinger/1359915 snarest.

Vis flere stillinger: