BIM-koordinator

MT Højgaard-konsernet er blant de førende aktører i bygge- og anleggsindustrien i Nord-Europa. Oppgavene omfatter prosjektering, oppførelse og renovering av anlegg, broer, boliger, næringsbygninger og fundamenter til offshore-vindmøller. Konsernet utfører oppgaver overalt i Danmark og Oslo-området og har dessuten fokuserende aktiviteter i andre lande. MT Højgaard omsetter for 7 mia. DKK om året og har ca. 4.000 medarbeidere. Læs mere om MT Højgaard på www.mth.com, LinkedIn, Twitter og Facebook.

FirmaMT Højgaard
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være med å forankre BIM i MT Højgaard Norge? Da er du kanskje vår kommende medarbeider!

Vi søker en BIM-koordinator som skal være med å styrke anvendelsen av BIM i vår organisasjon. Du vil inngå i et nært samarbeide med prosjektteamet og være ansvarlig for BIM-koordinering på byggesakene for å sikre fokus på produktivitetsforbedringer gjennom bruk av BIM. Samtidig vil du vil være bindeleddet til vår faglig sterke BIM & VDC-avdeling i Danmark.

I de første månedene av din ansettelse vil du gjennomføre MT Højgaards interne BIM-koordinator utdannelse, hvor du blir oppdatert i BIM arbeidsmetoden og får siste viten innenfor området. Her vil du få mulighet for at etablere et nettverk og møte kollegaer på tvers av MT Højgaard.

I avdelingen er vi i dag 28 medarbeidere fra både Norge og Danmark. Du vil bli tilknyttet vårt nye kontor på Skøyen med 1 minutts gange fra offentlig kommunikasjon. Du må naturligvis forvente å være en del ute på byggeplassene.

Oppgaver & ansvarsområder

Dine arbeidsoppgaver blir å:

• sikre at design fra forskjellige parter er koordinerte og formidle resultater fra en kollisjonskontroll slik at uoverensstemmelser i designet ikke blir et problem under utførelsen

• understøtte dine kollegaer i å kjøre data-uttrekk til kalkulasjon, maskinstyring, landmåling, tidsplanlegging, m.m.

• inndra BIM-modeller ved granskning og andre møder slik at de relevante aktører får et innblikk i modellene.

• utarbeide og følge opp på DAK-manualer i forhold til samarbeidspartnere slik at alle parter inngår i et effektivt samarbeid omkring prosjektets BIM-modell

• kjøpe BIM-ytelser på vegne av prosjektet ut fra BIM-strategien; for eksempel 3D-modellering, kollisjonskontroll, byggeplassutforming, visualiseringer, 3D-laserscan og mengdeverifisering slik at ytelsene kjøpes i den riktige kvalitet og til den riktige pris

Om deg

Du har en bakgrunn som ingeniør eller konstruktør og har gjerne 2-3 års erfaring som entreprise- eller prosjektleder i en entreprenørvirksomhet eller erfaring fra en rådgivende ingeniør.

Det er viktig at du har en interesse for BIM og design og for at samarbeidet blant alle parter optimeres.

Det vil være en fordel at du har kunnskap til et eller flere BIM verktøy (fx Autocad Civil 3D, Revit, Navisworks).

Vi forventer at du har en proaktiv tilgang til samarbeid i prosjektene og at du har drivkraft og «stå på vilje» i forhold til dine oppgaver på prosjektet.

Som person:

· er du utadvendt og god til å skape relasjoner

er du synlig, kommuniserende og lytter til andres ideer

· har du gjennomslagskraft og kan formidle ditt budskap effektivt

· er du fokusert på kunden

· skaper du en god byggeprosess fra start til slut

Vi tilbyr

· en selvstendig og ansvarsfull jobb sammen med gode kollegaer som ønsker å gjøre en forskjell

· gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, bl.a. MT Højgaards Akademi innen prosjektledelse

· en organisasjon som har stort fokus på medarbeidernes trivsel og tilfredshet

· Lønn og ansettelsesvilkår som matcher dine kvalifikasjoner

Søknad

Vil du vite mer, kontakt administrerende direktør Ulrik Therkilsen på telefon +47 4153 3058.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV, som du bes sende til hr-norge@mth.com.

Vis flere stillinger: