Prosjektleder/Prosjektsjef

MT Højgaard-konsernet er blant de førende aktører i bygge- og anleggsindustrien i Nord-Europa. Oppgavene omfatter prosjektering, oppførelse og renovering av anlegg, broer, boliger, næringsbygninger og fundamenter til offshore-vindmøller. Konsernet utfører oppgaver overalt i Danmark og Oslo-området og har dessuten fokuserende aktiviteter i andre lande. MT Højgaard omsetter for 7 mia. DKK om året og har ca. 4.000 medarbeidere. Læs mere om MT Højgaard på www.mth.com, LinkedIn, Twitter og Facebook.

FirmaMT Højgaard
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til vårt kontor i Oslo søker vi en erfaren prosjektleder/prosjektchef, som ønsker både faglige og personlige utfordringer, og som vil være med å videreutvikle vår forretning.

MT Højgaard i Norge er på en reise, hvor vi lønnsomt skal vokse de neste årene. Vi vil være blant de ledende entreprenører i vårt marked. Derfor ønsker vi å styrke vår organisasjon til å håndtere mange spennende oppgaver vi forventer skal gjennomføres på reisen. Til vårt kontor i Oslo søker derfor vi en erfaren Prosjektleder som ønsker både faglige og personlige utfordringer, og som vil være med å videreutvikle vår virksomhet.

Siden 2011 har vi bygget opp vår norske virksomhet som opererer som totalentreprenør i det norske markedet med fokus på Stor-Oslo regionen innen bolig-, nærings-, institusjons- og skolebygg.

Vi har stor fokus på utvikling og økt bruk av BIM og VDC i hele vår organisasjon. BIM /VDC er en vesentlig del av virksomhetens DNA. Det er det største strategiske område i konsernet, med visjonen «om å bygge prosjektene virtuelt før vi gjør det praksis». Dette vil både prege og hjelpe den nye Prosjektlederen i hverdagen.

I avdelingen er vi i dag 28 medarbeidere fra både Norge og Danmark. Du vil bli tilknyttet vårt nye kontor på Skøyen med 1 minutts gange fra offentlig kommunikasjon, men du må naturligvis forvente å være en del ute på byggeplassen. I tillegg til dine kollegaer i Oslo, vil det være support fra Danmark i det omfang det er nødvendig.

Du vil rapportere til Prosjektdirektør for MTH Norge. I tillegg til dine kollegaer i Oslo, vil det være support fra Danmark i det omfang, det er nødvendig.

Ansvar og oppgaver

  • Dine primære arbeidsoppgaver blir å ha hovedansvar for utvalgte byggeprosjekter og videreutvikling av selskapets produksjonsenhet, herunder:

  • Oppfølging og ansvar for prosjektøkonomi, kvalitetssikring, HMS, fremdrift og rapportering
  • Kundehåndtering og oppfølging av byggherre
  • Ledelse av prosjektmedarbeidere
  • Sikre at kontrakter med kunder og samarbeidspartnere blir etterlevd og fulgt opp
  • Delta i utarbeidelse av tilbud på nye prosjekter
  • Delta i ad hoc prosjekter

Om deg

Vi forestiller oss at du har en Ingeniør- eller Sivilingeniør bakgrunn, gjerne med håndverksmessig erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning.

At du har flere års erfaring fra tilsvarende rolle innenfor bygg og kan vise til gode resultater, er en forutsetning. Det er også en forutsetning, at du har inngående kjennskap til kontrakts standarder og kontraktsadministrasjon.

Du liker å jobbe med komplekse oppgaver og det vil være en fordel med erfaring fra prosjektering- og prosjekteringsledelse.

Du liker å jobbe med mennesker på alle nivåer og har en inkluderende og motiverende leder stil. Du er ambisiøs på måloppnåelse og har evne til å avslutte oppgavene på en god måte.

Som person legger vi vekt på, at du:

  • Er ambisiøs og løsningsorientert – både økonomisk og kvalitetsmessig
  • Har økonomisk sans, gode samarbeidsevner og ikke minst forstår du verdien av at alle arbeider mot felles mål
  • Er ryddig og strukturert og evner å ha mange baller i luften på én gang, men samtidig bevarer overblikket og kontrollen, selv i hektiske situasjoner
  • Kan skape entusiasme og gi positiv støtte til medarbeidere og kolleger
  • Er positiv og har humoristisk sans
  • Har en høy etisk standard
  • Har god økonomiforståelse og en kommersiell væremåte til det beste for din arbeidsgiver
  • Har gjerne kundekontakter som det kan bygges videre på

Vi tilbyr:

En selvstendig og ansvarsfull jobb sammen med gode kollegaer, som ønsker å gjøre en forskjell

Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, bl.a. MT Højgaards Akademi

En organisasjon som har stort fokus på medarbeidernes trivsel

Konkurransedyktige betingelser i henhold til dine kvalifikasjoner

For mer informasjon kan du kontakte Personal Utvelgelse ved Senior Rådgiver Jon Even Sørlie på tlf + 47 971 60 844 eller Rådgiver Anette Larsen på tlf + 47 924 01 478.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Se også http://no.mth.com/ for mer informasjon om selskapet.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV, som kan registreres på http://www.pu.no/stillinger/1271829 snarest.

Vis flere stillinger: