Branningeniør til Norconsult Larvik

FirmaNorconsult
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist18.01.2015

Norconsults kontor i Larvik er meget tverrfaglig og utfører tjenester innen et stort antall fagområder. Vi planlegger, prosjekterer og leder gjennomføring av prosjekter innen f.eks bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, idrettsanlegg, kjøpesentra og havn- og anleggskonstruksjoner. I Larvik har vi over 40 dyktige medarbeidere.

Enten du kommer fra vår region eller du er "klimaflyktning" fra andre deler av Norge , har vi mye å tilby deg. Vi vet ikke hva du motiveres av men det kan jo være å jobbe i et høykompetent tverrfaglig miljø med lett tilgang til kompetanse, ressurser og gode systemer. Dette gjør at du har alle muligheter til å utvikle deg faglig. Eller kanskje er trivsel på arbeidsplassen det aller viktigste for deg? Da er det godt å vite at Norconsult både har et velfungerende sosialt miljø og at bedriften holder til i det som mange mener er Vestfolds mest spektakulære kontorlokaler.

Norconsult blir "litt ditt" når du jobber hos oss fordi bedriften er eid av kun de ansatte. Som arbeidsgiver kan vi tilby deg fleksible og gode arbeidstids- og ferieordninger. Er du "klimaflyktning", finner du knapt en by i Norge som kan dokumentere flere solskinnsdager i året enn Larvik og Stavern. Da passer det vel bra at bedriften kun ligger et steinkast unna en innbydende badestrand? Larvik har i det hele tatt utrolig mye å by på. La deg inspirere på www.livetilarvik.no/2.

Relevante arbeidsoppgaver

  • Være byggherrens dyktige rådgiver innen brannteknikk, fra tidligfase til ferdig bygg
  • Utforme prosjekter, analysere brannrisiko, dokumentere løsninger og utarbeide konseptrapporter med tilhørende tegninger
  • Delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for å utarbeide brannteknisk dokumentasjon
  • Tilstandsvurderinger, uavhengig kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse på byggeplass
  • Bidra til videre utvikling av vårt fagmiljø lokalt og i konsernet

Ønskede kvalifikasjoner

  • Krav: Universitets- eller høyskoleutdannelse innen brannfaget
  • Kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder
  • Evne til å analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk/nordisk
  • Nyansatte oppfordres også til å søke

Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt faglige nettverk innen brannteknikk hvor vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy og arrangerer fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Slik utnytter vi kompetansen som alle ansatte har til felles beste.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes helst via elektronisk søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no, men ring oss gjerne for en prat også.

Send søknad

Kontaktpersoner

Bjørn Andreas Berntsen

Kontorleder

tlf.: 454 04 420

Send e-post

Ole Petter Aasrum

Branningeniør

tlf.: 454 04 407

Send e-post

Vis flere stillinger: