Hallgrímur Thor Sigurdsson (til venstre) og Eskild Andersen er tatt opp som partnere i Nordic Office of Architecture. Foto: Privat

To nye partnere i Nordic Office of Architecture

For å styrke kontorets ledelse og faglige plattform har Nordic Office of Architecture tatt opp arkitekt Eskild Andersen og arkitekt Hallgrímur Thor Sigurdsson som nye partnere på eiersiden.

 Det er Nordics overordnede mål å skape fremragende arkitektur og å være en stor, langsiktig kvalitetskultur som arbeider i det nasjonale og internasjonale marked. For å nå det målet vektlegges å tiltrekke seg de dyktigste arkitektene og samtidig å skape de beste rammer når det gjelder metode, prosess og arbeidsvilkår. På den måten skapes kvalitetskulturen som konsistent leverer produkter på høyt nivå, sier arkitekt Gudmund Stokke, styreleder og partner i Nordic Office of Architecture.

Nordic Office of Architecture er landets største arkitektkontor og kjent for blant annet Gardermoen lufthavn, St. Olavs Hospital og Istanbuls nye hovedflyplass. Kontoret arbeider parallelt med disse oppgavene også med en lang rekke andre planer og prosjekter i stor og liten skala innenfor urbanisme og by- og stedsutvikling, bolig- og næringsbygg, undervisning, industridesign og infrastruktur.

Nordic har 130 medarbeidere med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor på Gardermoen og i København. Nordic har oppdrag i Norge, Sverige, Danmark, Tyrkia, Island og Uganda.