Administrerende direktør Øyvind Skarholt og Byggevareindustriens forening overtar fra nyttår som sekretariat for Takprodusentenes forskningsgruppe (TPF).

Takprodusenter inn hos Byggevareindustrien

Byggevareindustriens forening overtar fra nyttår som sekretariat for Takprodusentenes forskningsgruppe (TPF). SINTEF Byggforsk hadde denne rollen tidligere.


SINTEF har gjort en strategisk beslutning om ikke lenger å være vertskap for bransjesekretariater. Skifte av sekretariat for TPF innebærer ikke at det tette faglige samarbeidet med forskningsinstituttet avsluttes, heter det i en pressemelding fra Takprodusentenes forskningsgruppe.

- Fortsatt er det mange områder i tilknytning til tak som krever forskning og utvikling. Mye av dette vil gjøres i tett kontakt med SINTEF som tidligere. Ny plan for kommende forskningsaktiviteter for 2015-2016 skal utarbeides på nyåret, skriver TPF.

Takprodusentenes forskningsgruppe (TPF) er en sammenslutning på frivillig basis av bedrifter som arbeider med taktekking på flate tak i form av produksjon og leveranse av materialer eller utførelse av tekkearbeider. Hensikten med TPF er å dekke et behov medlemmene har for forskning ved utvikling av isolasjons- og tekkesystemer, og å utgi informasjon om riktig bruk av disse.

Mange av medlemmene i TPF er også medlemmer i Byggevareindustriens forening.