Ingeniør/tekniker

Kjeldstad Trelast AS er en av Norges ledende leverandører av trelast og komponenter av tre. Bedriften har produksjonsavdelinger i Selbu, Støren og Levanger. Årlig omsetning er ca. 280 mill. Bedriften har ca. 130 ansatte og produserer alt av trelast, K-bjelker, K-stender, prefabrikkerte byggesett for hus og hytter og halvfabrikata til bygge bransjen. Bedriften er en del av Kjeldstadkonsernet som til sammen har over 250 ansatte og omsetter for ca. 650 mill. i året

FirmaKjeldstad Trelast
FylkeSør-Trøndelag
StedSelbu
Søknadsfrist10.01.2015

Kjeldstad Trelast AS har behov for å øke sin kapasitet på prosjektering av trekonstruksjoner ytterligere og søker herved etter:

Ingeniør/tekniker for prosjektering av bærende trekonstruksjoner

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil bestå av prosjektering av bærende konstruksjoner i tre. I hovedsak prosjektering av konseptet "Konstruksjonspakken" og oppfølging av denne. All prosjektering utføres med dataverktøyet Roofcon/Truscon. Nødvendig opplæring vil bli gitt i avdelingen. Arbeidssted fortrinnsvis i Selbu, men med muligheter for kontorlokasjon på Ranheim.

Kvalifikasjoner

For stillingen ønskes erfaring fra tilsvarende arbeid. Personen må ha god kjennskap til trekonstruksjoner. Relevant kunnskap i bruk av dataverktøy samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevn forventes. Vi verdsetter evnen til å møte en hektisk hverdag med "stå-på vilje" og humør samt ta et ekstra tak når det må til for å tilfredsstille kundene. Vi kan tilby gode betingelser og et godt arbeidsmiljø i ett tverrfaglig sterkt miljø.

Lønn etter avtale.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til: Salgsleder K-produkter, Rune Skjervold. Tlf.: 97 17 10 17.

Søknad med CV sendes innen 10.01.2015 og merkes "konstruksjon".

Kjeldstad Trelast AS v/Gunn Kari Holten, 7580 Selbu. Eller på e-post: gkh@kjeldstad.no

Vis flere stillinger: