Energi & Miljø 2015

StedOslo, Norge
ArrangørLavenergiprogrammet
Fra05.02.2015
Til05.02.2015
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 14.00

Hvordan bli ”best på miljø” og vinne kampen om å tilby en større merverdi enn andre? Og ikke minst – hvordan kan miljøbygg være gode bygg for leietakere og samtidig gunstige investeringsobjekter for utviklere og byggherrer?

I eiendomsbransjen ser vi en tendens til at miljøbygg i større grad etterspørres, men går denne utviklingen fort nok? Mange har gode og ambisiøse miljøstrategier, men jobber vi nok for å sette strategiene ut i konkrete handlinger gjennom prosjektene?

Hvilke barrierer opplever vi? Hvilke utfordringer, muligheter og risikoer ligger i utvikling av bærekraftige og fremtidsrettede bygg? Hvilke tiltak og støtte tilbyr myndigheter og hvilke grep bør utleiere gjøre for å engasjere leietakere enda mer?

Hvordan kombinere grønn arkitektur med høy kvalitet og lønnsomhet?
Konferansen vil sette søkelys på hvordan øke bevissthet og kjennskap til å tenke nytt og grønt. Vi vil dele erfaringer om prosjektering og utvikling av grønne og moderne bygg, samt om valg for å ha de beste løsningene innen energibesparelse og samtidig redusere feil. Hvordan kombineres grønn design og arkitektur med høy kvalitet og bedre lønnsomhet?

Program og påmelding