Prosjektleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVest-Agder
StedVigeland
Søknadsfrist18.01.2015

Vegavdelingen i Statens vegvesen Vest-Agder søker dyktig prosjektleder til Prosjekt Agder vest. Prosjektet får ansvar for planlegging etter plan og bygningsloven (PBL), fra regulering til gjennomføring/bygging av vegprosjekter i vestre del av Vest-Agder. I første omgang skal prosjektet fullføre Listerpakka og totalentreprisen på Bjørkåstunnelen i Sirdal. Videre skal prosjektet ha ansvaret for riks- og fylkesvegprosjekt i vestre del av Vest-Agder som bygges av andre (private utbyggere) og som skal overtas til drift av Statens vegvesen.

Prosjektets antatte årlig budsjett vil være på ca. 100 millioner kroner. For å løse disse oppgavene vil det være en grunnbemanning på 8-10 medarbeidere. Stillingen er lokalisert på Vigeland.

Arbeidsoppgaver

  • Personalansvar for medarbeiderne i prosjektet.
  • Økonomiansvar for tildelt budsjett.
  • Være prosjektleder for alle løpende kontrakter. Bidra til utvikling innen fagområde.
  • Prosjektleder skal lede og veilede byggelederne i kontraktene og skal levere ihht etatens retningslinjer og krav. Statens vegvesen betjener to vegeiere, staten for riksvegene og fylkeskommunen for fylkesvegene. Det vil bli behov for kontakt mot begge vegeiere.

Kvalifikasjoner

  • Utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene og gode personlige egenskaper, kan kompensere for manglende formell utdannelse.
  • Det er ønskelig med en teknisk utdannelse, gjerne med fag innen ledelse.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no)
  • Du bør ha kompetanse innen ett eller flere av fagfeltene; generell anleggsgjennomføring, veg, kabel-/ledningsarbeider, konstruksjon, betong eller lignende.
  • Erfaring fra prosjektstyring er ønskelig
  • For å lykkes i denne stillingen bør du være systematisk, utadvendt og initiativrik. Du bør ha gode samarbeidsevner samt god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
  • Siden dette er en stilling som innebærer noe reising bør du av praktiske hensyn ha førerkort klasse B.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsdirektør Johan Mjaaland på telefon 950 73582. Søknadsfrist er 18. januar 2015.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: