Regionleder

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.


REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2800 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Hammerfest, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Goleniów(Polen).


I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.
Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen - Engineering Land Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2015

Engineering Land Oslo er en sentral del av divisjon Arkitekt og Engineering Land i REINERTSEN AS. Divisjonen består av 450 rådgivende ingeniører og arkitekter innenfor plan, bygg, samferdsel, energi og teknikk. Avdelingen i Oslo er vår spydspiss og den største av divisjonens åtte avdelinger i Norge og Sverige. Regionlederen vi søker vil lede en kompetent avdeling med hundre rådgivende ingeniører som sitter samlokalisert i et komplett tverrfaglig miljø med både vårt arkitektkontor tegn_3 og med entreprisedivisjonen.

Engineering Land Oslo er i et godt marked og vi er på jakt etter en leder som kan videreutvikle og opprettholde avdelingens gode resultater. Avdelingen har prosjekterende og rådgivende ingeniører innenfor fagene bygg, samferdsel, energi og teknikk.

Nåværende regionleder går over i ny intern nordisk stilling og vi på jakt etter en ny regionleder for Engineering Land Oslo. Regionlederen vil få en sentral plass i vårt nordiske regionledernettverk.

Om regionlederrollen

Lederen vi søker motiveres av å levere løsninger i hele verdikjeden, og har god teft for både fag, marked og ledelse. Vi tilbyr en unik lederutfordring i skjæringspunktet mellom engineering, arkitekt og entreprenør. Regionlederen vil forvalte et unikt kunnskapsmiljø med en solid portefølje, både mot egen entreprenør og mot private og offentlige oppdragsgivere.

Overordnet ansvar vil være

* Å lede og koordinere avdelingens aktiviteter og sørge for at avdelingen når sine målsettinger for økonomi og debitering.

* Å sørge for at avdelingen innehar den kompetanse og kapasitet som kreves ut fra Reinertsens strategier og mål.

* Å initiere og koordinere avdelingens markedsarbeid og handlingsplan med basis i Reinertsens strategi og mål.

* Personalansvar for regionens seksjonsledere.

Kvalifikasjoner

Vi søker en forretningsorientert leder som ser potensialet i hver enkelt medarbeider som forutsetning for resultatoppnåelse. Den rette kandidaten er utdannet sivilingeniør og har bred kompetanse fra en av våre markedsområder (bygg, miljø, energi, teknikk,vvs, VA, samferdsel og infrastruktur). Forståelse for engineering og arkitektur er en forutsetning. Videre er det en fordel om du har jobbet med tverrfaglig prosjektering. I tillegg vil følgende kvalifikasjoner vektlegges:

* Helhetsforståelse for alle fag, inkludert entreprise.

* Evne til å motiveres av å levere løsninger i hele verdikjeden.

* Gode evner til å selge og formidle våre helhetlige løsninger og arbeid i hele verdikjeden. Godt kontaktnett/oversikt over markeder og konkurrenter vektlegges.

* Erfaring og resultatansvar for salg av rådgivertjenester.

* Gode samarbeidsevner.

* Evne til å vise omtanke for og støtte sine medarbeidere.

* Selvinnsikt slik at en kjenner egne styrker og svakheter og vet hva en gjør best selv og når en bør be om hjelp fra andre.

* Relevant erfaring og god forståelse for ledelse.

Vi tilbyr

* Konkurransedyktige betingelser med god forsikring og innskuddspensjon.

* Et svært kompetent team med 100 dyktige medarbeidere i et godt marked.

* Et tverrfaglig arbeidsmiljø bestående av arkitekter, entreprenører og ingeniører.

* En selvstendig og fleksibel stilling med stort ansvar og gode påvirkningsmuligheter i et miljø med raske beslutningslinjer.

* En sentral og viktig rolle i et nordisk regionlederteam.

* Erfarne støttespillere innen marked, økonomi og HR.

* Gratis treningsrom og gode avtaler med treningsstudioer.

* En IA-virksomhet med et svært godt arbeidsmiljø (Arbeidsmiljøundersøkelser 2013)

Søk stilling

Kontaktperson(er):

Magne Ramlo

mob: +47 92692010

epost: magne.ramlo@reinertsen.com

Lucie Kathrine Sunde-Eidem

epost: lucie.sunde-eidem@reinertsen.com

Vis flere stillinger: