30 eksperter på hele vegens livsløp

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist11.01.2015

Nå søker vi eksperter på hele vegens livsløp fra idé til planlegging, utbygging og drift. Vi trenger planleggere med helhetsperspektiv, byggeledere med totaloversikt og spesialister som kan sine smale felter til fingerspissene. Alle blir del av et fagmiljø som deler kunnskap og jobber tett sammen.

Vi ser planer bli til veger hver eneste dag, og vi vet hva det betyr for nærings- og distriktsutviklingen i landet vårt. Nå søker vi nye medarbeidere til 30 ulike stillinger, fordelt på hovedområdene planlegging, utbygging og spisskompetanse.

Kvalifikasjonskrav

Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år. Hvis du har sterk og allsidig praksis eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet. Se også kvalifikasjonskrav for de enkelte stillingene.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette ønsker vi oss

Du bør ha evne til å ta initiativ og finne løsninger i stadig nye situasjoner. Er du god til å samarbeide, får du virkelig utnyttet mulighetene i Statens vegvesen. Du bør være innstilt på å dele og ta imot kunnskap og erfaring.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Alle nyansatte hos oss vil delta i et læringsløp over 6 måneder, og noen vil få mulighet til å være med i ytterligere 2 år. Her vil fokus være å utvikle virksomhetsforståelse gjennom å skape forståelse for egen rolle, for sammenhengen den enkeltes jobb inngår i, og for de samfunnsmessige beslutningsprosessene. Metodikken i læringsløpet bygger på systematisk refleksjon over egen praksis i samhandling med andre.

Vi tilbyr også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og programmer som gir gode muligheter for faglig påfyll

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Du registrerer søknaden dinkun en gang, med et primærønske på fag og sted, men er fortsatt aktuell for de andre stillingene.

For mer informasjon om de ulike stillingene, les mer her


Vis flere stillinger: