Teknisk ansvarlig

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning for Sikkerhetsgruppen Nordstrand
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker etter en person som har erfaring med å jobbe på kablet alarmanlegg, men som nå ønsker en større utfordring.

Vår kunde, Sikkerhetsgruppen , leverer alarm og vektertjenester i Nordstrand og Søndre Nordstrand. Sikkerhetsgruppen har i dag 8500 alarm og inspeksjonskunder og har en sterk forankring i Nordstandsområdet. De er nå på jakt etter en alarmmontør som vil bli organisert inn i datterselskapet Sikkerhetsgruppen Teknikk.

Først og fremst ser Sikkerhetsgruppen Teknikk etter en person som har erfaring med å jobbe på kablet anlegg. Videre ser man et stort potensiale får å kunne ta selskapet til nye høyder, dersom man får inn en person som i tillegg til montering kan se for seg å bidra til å utvikle selskapet. Med 8500 unike kunder er dette en fantastisk mulighet for en person som ønsker en lederjobb. Som teknisk ansvarlig vil du ha en variert arbeidsdag. I bunn er det viktig å ha en teknisk interesse og være nysgjerrig på teknisk alarm-utstyr og holde deg oppdatert i markedet. Du vil også ha lederansvaret i Sikkerhetsgruppen Teknikk for øvrige montører, du vil også fungere som rådgiver i forhold til de tekniske utfordringer som melder seg i organisasjonen.

Hvem ser vi etter?

Det er behov for en strukturert person som ønsker å utvikle seg som leder, ta ansvar, utvikle sin tekniske kompetanse og har interesse for å bidra til utvikling i organisasjonen. Vi er på utkikk etter utadvendt og engasjert elektriker/montør med erfaring fra å arbeide med kablet anlegg . For å lykkes og trives i rollen som leder, må du være ansvarsfull, nøyaktig og pålitelig. Vi ser etter deg som er meget serviceorientert god til å snakke med kunder og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver:

Teknisk ansvar i selskapet Service på de mest eksisterende utstyr hos kunde.

Lederansvar

Kundebehandling/kundeservice

Mersalg

Personlige egenskaper/Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Du er en god relasjonbygger, du har selvtillit og god på å skape tillit.

Du er selvstendig og løsningsorientert.

Struktur og serviceinnstilling er en selvfølgelighet.

Elektrikere oppfordres til å søke

Vi tilbyr:

Svært gode betingelser for den rette.

Kompetanseutvikling på svært attraktive produkter på markedet. Et hyggelig og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Bilordning

Er du den vi søker etter ?

Ta gjerne kontakt, spørsmål kan rettes til Merete Gillebo på mg@rettbemanning.no eller på tlf 951 26 148

Søk her