For å øke tilstedeværelsen samt yte den service vi er kjent for har vi besluttet å etablere en lokasjon i øst, sier salgssjef bygg Håkon Woldsund i Vartdal Plastindustri. Foto: Kjell Arne Steinsvik, Møre-Nytt.

Vartdal Plast styrker posisjonen på Østlandet

Vartdal Plast har de siste år hatt en kontinuerlig vekst innen byggsegmentet. Tidligere har markedet blitt betjent fra produksjonsstedene Vartdal på Sunnmøre og Ualand i Rogaland, men nå etablerer de seg på Romerike.

– Kundemassen i østlandsmarkedet har utviklet seg positivt. For å øke tilstedeværelsen samt yte den service vi er kjent for har vi besluttet å etablere en lokasjon i øst, sier salgssjef bygg Håkon Woldsund i Vartdal Plastindustri AS.

Dette gjennomføres ved å etablere et lager midt mellom Gardermoen og Oslo.

– Her får kundene anledning til å hente varer, men det vil også bli sendt leveranser til byggeplass direkte fra lageret, legger Woldsund til.

Spesielt innen byggesystemer (veggsystem og ringmur) ser de behov for å kunne supplere byggeplasser innenfor samme virkedag.

– Vi ser på dette som svært positivt for selskapet og vi ser frem til å kunne betjene østlandsmarkedet slik kundene kan forvente av oss, legger han til. Lageret vil være i drift i løpet av februar 2015.

Woldsund sier at de er en full­sortiments leverandør av plastisolasjon, høyeffektiv isolering (PIR) og steinull til flate tak.

– I tillegg importerer vi diverse varer og vi håper både konkurransekraft samt logistikk på importerte varer bedrer seg, avslutter han.

Fra hovedkontoret på Vartdal i Ørsta kommune. Foto: Vartdal Plastindustri