Anders Gustav Pettersen i FN-panelet Corporate Volunteering and its contribution to the MDGs (Millenium Development Goals). Foto: Multiconsult

Multiconsult fikk skryt i FN

Multiconsult ble trukket frem som en foregangsbedrift da det norske ingeniørselskapet gjestet FN for å snakke om utviklingsprogrammet de har sammen med Fredskorpset.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding denne uken.

Multiconsult gir, ifølge pressemeldingen, ansatte mulighet til å arbeide i et ingeniørselskap i et utviklingsland i ett år, og får samtidig en medarbeider fra samarbeidsfirmaet til å jobbe hos seg i ett år.

– Multiconsult ble invitert som næringslivsrepresentant for å feire International Volunteer Day og lanseringen av et nytt initiativ og samarbeid kalt Impact 2030 mellom næringslivet og FN for å nå Sustainable Development Goals. Multiconsult har hatt avtale med Fredskorpset siden 2002 om utvekslinger mellom Norge og våre partnerorganisasjoner i Øst-Afrika og Nepal. Vi legger til rette for at våre ansatte kan bidra til utvikling av samarbeidsformene, forteller Anders Gustav Pettersen i Multiconsult etter å ha talt i FN.

Pettersen deltok i et FN-panel med navn Corporate Volunteering and its contribution to the MDGs (Millenium Development Goals).