Liker du å jobbe i prosjekt?

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014 og skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på et høyt internasjonalt nivå.

Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.

Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.

Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet. Dette omfatter også utvikling og forvaltning av kunnskap, metoder og verktøy for bygg- og eiendomsrelatert sykehusplanlegging, prosjektledelse, og rådgivning.

Hovedkontoret ligger i Trondheim og er under etablering. Foretaket skal ha en desentralisert struktur, og vil utvikles gradvis med fagavdelinger og regionale kontor.

Les mer: www.sjukehusbygg.no MERK at domenet inntil videre heter SJUKEHUSBYGG.no (og ikke sykehusbygg).


FirmaSykehusbygg HF, Tønsbergprosjektet
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist10.01.2015

Ønsker du å være med og etablere en spennende og framtidsrettet nasjonal kompetanseenhet?

Sykehusbygg HF ønsker engasjerte og høyt kompetente medarbeidere med på laget. Er DU en av dem?

Sykehusbygg HF tilbyr lønn etter avtale, forsikrings- og pensjonsordninger, samt fleksibel arbeidstid. Det forventes at hver enkelt ansatt i Sykehusbygg HF bidrar til et godt arbeidsmiljø gjennom høyt engasjement og tverrfaglig samarbeid. Personlig egnethet vil bli vektlagt for alle stillinger i Sykehusbygg HF. Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Prosjektmedarbeidere til utbygging ved Sykehuset i Vestfold HF, Tønsbergprosjektet:

Sykehuset i Vestfold HF er i ferd med å starte forprosjektet og søker nøkkelpersonell til utbyggingen.

Prosjektet omfatter nybygg for akuttpsykiatri og nytt sengebygg med akuttsenter, poliklinikker, m.m. Prosjektet har en investeringsramme på ca. 2,5 mrd. kroner og forventes planlagt og gjennomført i perioden 2014-2021. Les mer om prosjektet på www.siv.no

Sykehusbygg trenger snarest:

Sykeshusplanleggere

Innovativ og framtidsrettet spesialistkompetanse innenfor  sykehusplanlegging. Teamet vil bli satt sammen av personer med ulik kompetanse og erfaring.

Prosjektdirektør

Erfaren og tydelig leder, med erfaring fra komplekse prosjekt, herunder erfaring fra planlegging og bygging av sykehus.

Prosjekteringssjef

Efaring fra prosjekteringsledelse av komplekse prosjekt, primært sykehusprosjekt.

Prosjektleder teknikk (brukerkoordinator bygg og

teknologi)

Sikre samhandlingen mellom prosjektet og sykehusets tekniske drift, både under planlegging, prosjektering, bygging, og overføring fra prosjekt til drift. Denne stillingen vil fortrinnsvis få sitt tilsettingsforhold ved Sykehuset i Vestfold HF.

Prosjektleder samhandling (brukerkoordinator klinikk)

Sikre samhandlingen mellom sykehusets kliniske virksomhet og byggeprosjektet, med fokus på planleggingsfasen, og tilpasning av byggets løsninger til brukernes behov.

Fullstendig utlysning og kontaktpersoner til stillingene finner du her: http://sjukehusbygg.no/kunngjoringer/stillinger/


Vis flere stillinger: