Alarmmontør til installasjon og service av brannalarmer

Ernst Eismann Eftf. as er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1931. Bedriften har 24 ansatte og er etablert med kontor og lager på Jordalsveien 42, i Eidsvåg utenfor Bergen. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

Forretningsideen til Ernst Eismann Eftf. as er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Bergen og omegn. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Ernst Eismann Eftf. as anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

FirmaSkuteviken Personell for Ernst Eismann Eftf.
FylkeHordaland
StedEidsvåg i Åsane
Søknadsfrist28.02.2015

Vi opplever stor ordretilgang og søker nye medarbeidere til vår svakstrømsavdeling. Vi er en godt etablert bedrift, som yter service til offentlige og private kunder i Bergen. Vi har et ungt miljø som deltar på sosiale arrangement sammen. Fagkurs internt og eksternt gir gode muligheter for utvikling. Alle våre montører har egen firmabil og telefon. Vi har også et elektronisk kommunikasjonssystem som gjør arbeidshverdagen enklere. Vi ser etter deg som vil bli med på vårt lag og være med å utvikle oss ytterligere. Opplærling vil bli gitt til nyansatte.

Arbeidsoppgaver

  • Serviceoppdrag på brannalarmer for nye og eksisterende kunder
  • Feilsøking og nyinstallasjon av svakstrømsenheter/alarmer til næringsbygg og private boliger
  • Årskontroll av brannalarmer og nødlys
  • Kundekontakt

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som Telekommunikasjonsmontør
  • Elektriker GR. L med erfaring fra brannalarmer/svakstrøm
  • Gjerne 3-5 års erfaring som svakstrømsmontør, men nyutdannede blir også vurdert.
  • Førerkort kl. B- en forutsetning
  • Må beherske norsk/nordisk språk

Ønskede egenskaper

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, ansvarsfull og pålitelig. Omgjengelig og hjelpsom kollega, tillitsfull og engasjert. Du har stolthet til yrket og opptrer profesjonelt.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send kortfattet søknad og CV til rekruttering@skpersonell.no.

Kun aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Dersom du har spørsmål til stillingen, kontakt Linda Thue Lydersen, 940 28 605