Sommerjobb i Peab Anlegg

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, eiendomsutvikling, anlegg og industri. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 45 mrd. SEK og har 14 000 medarbeidere. I Norge har Peab ca. 1 400 medarbeidere og en årlig omsetning på 4,8 mrd. NOK. Peab Anlegg har nærmere 3000 medarbeidere, hvorav drøye 200 i Norge.

FirmaPeab Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfrist15.03.2015

Vi i Peab Anlegg er spesielt opptatt av tre ting: HMS, fornøyde kunder og medarbeiderutvikling.

Peab Anlegg jobber med mange ulike typer prosjekter; fra infrastruktur og feltutbygging til veier, kaier og broer. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS (helse, miljø og sikkerhet) og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en kvalitetsleverandør for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort. Det er derfor vi er så opptatt av å tilrettelegge for våre medarbeideres utvikling.

En sommerjobb i Peab Anlegg gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg.

Du vil få innsikt i hvordan prosjektene drives og hvordan vi jobber. En sommerjobb hos oss vil gi deg en praktisk side av faget som du kan ta med deg videre i studiene. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gjør deg meget interessant som kandidat. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.

Vi ser etter studenter som:

  • er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag
  • er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer
  • liker å jobbe selvstendig
  • trives med en hektisk jobbhverdag
  • har lyst til å bli bedre kjent med Peab
  • kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter.

Peab driver anleggsvirksomhet på det sentrale Østlandsområdet, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge, og utfører alle typer jobber innenfor vårt markedsområde. Kundegruppene er i hovedsak Statens vegvesen, Jernbaneverket, Luftfartsverket, Havnevesenet, private industrier, samt kommunale og interkommunale oppdragsgivere.

Beskriv i din søknad hvor i landet du helst ønsker jobb. Varighet og tidspunkt etter avtale.

Søk her

YTTERLIGERE INFORMASJON

Therese Advocaat Francke, HR-sjef

+47 922 45 021

Vis flere stillinger: