Regiondirektør - Statsbygg, region nord

Statsbygg er Norges største eiendomsaktør i sivil sektor med en eiendomsportefølje på over 2,7 millioner kvadratmeter til en verdi av 32 milliarder kroner. Statsbygg har en omsetning på 3,6 milliarder kroner og investerer for 3 milliarder kroner i nye bygg.

Statsbygg har 860 ansatte, hovedkontor i Byporten i Oslo og fem regionkontorer. Statsbygg er byggherre for statlige byggeprosjekter, drifter og forvalter nasjonale eiendommer og driver steds- og byutvikling.

Region nord med kontor i Tromsø har ansvar for Statsbyggs eiendommer i nordre Nordland, Troms, Finnmark og på Svalbard, totalt ca 290.000 m2. Region nord har til sammen 54 tilsatte på regionkontoret og eiendommene.

Statsbygg er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA), og vi har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen. Vi vil tilrettelegge for kandidater med spesielle behov forutsatt at krav til kvalifikasjoner og egnethet er oppfylt.

FirmaStatsbygg, region nord
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist18.01.2015

Vi søker en markeds- og resultatorientert person til å lede og videreutvikle Statsbygg, region nord. Vi kan tilby deg en meget interessant og utfordrende jobb i en av landets største bygge- og eiendomsvirksomheter.

Du vil arbeide i et stadig mer konkurranseutsatt marked og vil få det totale resultatansvaret for regionen.

Arbeidsoppgaver

  • Regiondirektøren må ha god forståelse for samfunns- og markedsutviklingen og ha et spesielt fokus på eksisterende og potensielle leietakeres behov for lokaler.
  • Viktige ansvarsområder er derfor eiendomsutvikling og utleie sammen med forvaltning, drift og vedlikehold av eiendomsporteføljen. Dette omfatter også mindre tilbygg, ombyggings- og rehabiliteringsprosjekter. Organisering av kontor-og eiendomsdriften i tillegg til medarbeiderutvikling er også viktige fokusområder.
  • Regiondirektøren rapporterer til direktør for Eiendomsavdelingen i Statsbygg og vil inngå i dennes ledergruppe. Regiondirektøren vil ha kontorsted ved regionkontoret i Tromsø, og det må påregnes en del reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner

  • Søkere må ha høyere teknisk, økonomisk, juridisk eller likeverdig utdanning samt ha bred erfaring fra eiendomsvirksomhet.
  • Du bør ha god innsikt i offentlig forvaltning og være interessert i kundebehandling og mellommenneskelige forhold.
  • Stillingen krever autorisasjon til nivå BEGRENSET.

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet

Personlige egenskaper

  • Vi vil legge vekt på din evne til å skape resultater gjennom dine medarbeidere, til å spre entusiasme samt å skape et markedsorientert og profesjonelt eiendomsmiljø. Det er også viktig at du bidrar bredt inn i Eiendomsdirektørens lederguppe, også utover eget ansvarsområde. Du må være forhandlingsvant, ha god forretningsmessig innsikt og må kunne dokumentere resultater fra tidligere jobber.
  • Videre er det viktig at du er nøyaktig, initiativrik, utadrettet og kan kommunisere godt med andre mennesker. Du må også like å jobbe med mange oppgaver ”samtidig” i et hektisk miljø.

Vi tilbyr

  • Stillingen lønnes som avdelingsdirektør i kode 1060. Lønn i statens lønnsregulativ, l.tr.85-87, som for tiden utgjør fra kr 895 900,- til kr 950 900,-.For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.
  • Gjennom Statens Pensjonskasse får du gode pensjons- og forsikringsordninger samt tilbud om boliglån til gunstig rente.

Søk stilling

Kontaktinfo: Frode Meinich Eiendomsdirektør (+47) 913 30 745

Håvard Zachariassen assisterende eiendomsdirektør (+47) 918 24 229


Vis flere stillinger: