Senior veg-/samferdselsplanlegger

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist15.01.2015

Rambølls Lillehammerkontor har 40 ansatte innen fagområdene areal og samferdsel, landskapsarkitektur, bygg, elektro og VVS. Vi jobber med små og store spennende tverrfaglige prosjekter lokalt og nasjonalt. Vi har et godt arbeidsmiljø og holder til i hyggelige kontorlokaler i Lillehammer sentrum.

I Rambøll tar vi på oss planlegging, prosjektering, oppfølging og rådgivning innen veg- og jernbaneplanlegging, arealplanlegging, boligområder, hytteområder, næringsbygg, idrettsanlegg etc.

Som ansatt vil du bli med i en gruppe med dyktige vegplanleggere på Lillehammer. Du vil samtidig inngå i det brede tverrfaglige miljøet på Lillehammerkontoret og i resten av Rambøll, med mulighet for å delta i spennende prosjekter også i andre regioner av landet. Dette gir fleksibilitet i tilgang på oppdrag og kapasitet og ikke minst et sterkt fagmiljø.

Vi søker seniormedarbeider som:

  • Har interesse for planlegging og prosjektering av større og mindre samferdselstiltak
  • Har relevant utdannelse og minst 8 års praksis enten som rådgiver eller fra offentlig virksomhet
  • Ønsker å være med og videreutvikle fagmiljøet på Lillehammer
  • Har gode samarbeidsevner, er initiativrik og strukturert
  • Ønsker å ta ansvar for gjennomføring av store og små oppdrag, og ha kontakt med kundeneHar gode norskkunnskaper
  • Det vil være mulighet for lederansvar for rette person som ønsker slikt ansvar.

Dine egenskaper:

Rambøll legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Vi søker derfor rådgivere med god faglig kompetanse og prosjekterfaring. Du må trives med å arbeide selvstendig i et hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere, med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Ønsket utdannelse:

  • Ingeniør/sivilingeniør

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt personlig og faglig utvikling blant annet gjennom Rambøll Academy.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Seksjonsleder Iver Reistad +47 905 34 465

Vis flere stillinger: