Erfaren byggrådgiver

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist15.01.2015

Rambølls Lillehammerkontor har 40 ansatte innen fagområdene areal og samferdsel, landskapsarkitektur, bygg, elektro og VVS. Vi jobber med små og store spennende tverrfaglige prosjekter lokalt og nasjonalt. Vi har et godt arbeidsmiljø og holder til i hyggelige kontorlokaler i Lillehammer sentrum.

Ved seksjon for bygg- og anleggsteknikk på Lillehammer, hvor vi for tiden er 12 medarbeidere, omfatter oppdragene hovedsakelig byggeteknisk prosjektering, brannteknikk, prosjekteringsledelse, prosjektledelse og byggeledelse. Vi har moderne prosjekterings-, beskrivelse- og kalkulasjonsverktøy med programmer som Revit, Focus 2D/3D, ISY G-prog og Holte.

For å kunne betjene en jevnt god etterspørsel og opprettholde kapasiteten innen tverrfaglig oppdragsledelse, ønsker vi å tilsette en engasjert, kunnskapsrik og erfaren byggrådgiver. Vi har behov for en byggrådgiver med erfaring og interesse for prosjekteringsledelse og effektiv tverrfaglig oppdragsgjennomføring.

Mer informasjon om byggfaget i Rambøll og våre tjenester finner du under: Tjenester, Bygg og Arkitektur

Dine egenskaper:

Rambøll legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Vi søker derfor rådgivere med god faglig kompetanse og prosjekterfaring. Du må trives med å arbeide selvstendig i et hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere, med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Ønsket utdannelse:

  • Master/Sivilingeniør Bygg

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt personlig og faglig utvikling blant annet gjennom Rambøll Academy.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Seksjonsleder Bygg Per Finborud +47 934 83 862

Søk her

Vis flere stillinger: