Markedssjef Geir Kjørum og daglig leder Jan Hoff gleder seg til å presentere Blink Hus’ nye hyttekatalog i markedet. Foto: Paal-andré Schwital / Blink Hus

Ny katalog fra Blink Hus

Blink Hus lanserer en mer minimalistisk stil i sin nye hyttekatalog.

Det skriver Blink Hus i en pressemelding fredag.

– Vi er spente på mottagelsen av en mer minimalistisk stil på hyttene, uttaler markedssjef Geir Kjørum i Blink Hus.

Den nye katalogen fra Blink Hus presenterer 25 arkitekttegnede hytter. Nytt av året er et økt fokus på de mindre og mer praktiske hyttene, heter det i meldingen.

– Det er en tydelig tendens til at kundene vil ha mindre areal, men uten at det skal gå på bekostning av standard og komfort. Vi vil ha det like praktisk på hytta som hjemme, og spesielt de unge velger minimalistiske og moderne hytter, forteller Kjørum.

Alle hyttene i den nye katalogen er arkitekttegnet av Blink Hus Arkitektkontor, og hver modell kan skreddersys etter kundenes ønsker, skriver Blink i pressemeldingen.

– Bestselgeren vår er modellen Lindesnes, en hytte på 118 kvadratmeter med tre soverom, hems, vaskerom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne hytta har store vindusflater som slipper inn godt med lys, sier markedssjefen.

– Ønsket om store vinduer går igjen, samtidig som det også er etterspørsel etter det røffe og tradisjonelle, som torv på taket og sprosser på rutene, fortsetter han.