Spesialrådgiver - plan og bygg

Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) eies av 47 boligbyggelag. Boligbyggelagene har 900.000 medlemmer og forvalter 440.000 boliger i 10.000 borettslag, boligsameier, boligstiftelser mv. Samlet sett er boligbyggelagene landets største boligbygger og eiendomsmegler. NBBL arbeider for å sikre boligbyggelagene best mulig rammebetingelser og yter service til boligbyggelagene. NBBL med datterselskap har 30 ansatte. NBBL har kontorer i Øvre Vollgate 11, sentralt i Oslo.

FirmaNBBL - Norske Boligbyggelags Landsforbund
FylkeOslo
Søknadsfrist11.01.2015

NBBL søker en allsidig og erfaren teknisk sakkyndig/sivilingeniør med erfaring fra plan- og byggeprosesser. NBBL arbeider for at våre medlemmer (boligbygge­lagene) skal få så gode rammebetingelser som mulig i sin rolle som bolig­utviklere. Vi søker derfor en person som skal bidra til å påvirke ramme­betingelsene slik at de blir gode og effektive. Den som ansettes vil arbeide i samarbeid med jurister, økonomer og samfunnsvitere i NBBL, samt de som arbeider med boligutvikling og rehabilitering i boligbyggelagene. Vi ser etter en person som trives med å samarbeide tverrfaglig, men som også må være innstilt på mye selvstendig jobbing.

Personen vi søker må være samfunnsengasjert og ha god forståelse og interesse for politiske spørsmål og prosesser.

NBBL med datterselskap har for tiden 30 medarbeidere.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning, fortrinnsvis sivilingeniør. Bred relevant erfaring kan eventuelt kompensere noe for utdanningskravet.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende stilling med store påvirknings- og utviklingsmuligheter
  • Dyktige kollegaer med høy og variert faglig kompetanse
  • Konkurransedyktig lønn
  • God pensjons- og forsikringsordninger
  • Arbeidssted sentralt i Oslo

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Tore Johannesen

Avdelingsdirektør

Telefon

22 40 38 50


Vis flere stillinger: