Area Sales Manager

iLOQ Ltd er et finskeid selskap som tilbyr et selvdrevet digitalt låssystem som revolusjonerer dagens låseindustri. Dette muliggjøres gjennom selskapets patenterte teknologi og innovative DNA. iLOQ erstatter mekaniske og elektromekaniske låssystemer med en IT-basert løsning. De løser problemer rundt kopiering og tap av nøkler, samt vedlikehold- og levetidskostnader, med en miljøvennlig batteri- og kabelfri løsning. iLOQ setter på denne måten nye standarder innen låsesikkerhet, og er den eneste i sin klasse med en slik løsning. Selskapet er etablert i Finland, Sverige, Tyskland og Benelux.

Les mer på www.iloq.com

iLOQ har vært til stede i Norge siden 2011, og har allerede opparbeidet seg et partnernettverk som bistår i installasjon av løsningen. De ser et stort potensial i det norske markedet, og skal nå satse for fullt i Norge. Til dette trenger de en Area Sales Manager i front for å bygge opp under den offensive satsningen: Area Sales Manager.

FirmaMercuri Urval for iLOQ Scandinavia
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfrist04.01.2015

Vi søker en drivende dyktig Area Sales Manager som skal bidra til vekst i det norske markedet, og planlegge og gjennomføre målbevisste salgs- og markedsaktiviteter deretter. Du vil være selvstendig i hele salgsprosessen, fra første kundekontakt til kontraktsinngåelse, og ha totalansvaret for omsetningen i Norge. Du vil jobbe direkte mot sluttkunder, samtidig som du skal opprette et sterkt forhold til partnere og gi dem opplæring i iLOQ sine produkter. Stillingen rapporterer til Skandinavisk salgssjef.

Vi ser etter en kandidat med sterk entreprenørånd, som ønsker å være en viktig spiller for iLOQ sin suksess i det norske markedet. Du setter kundens behov i sentrum, og har evnen til å skape langsiktige kunderelasjoner. Du mestrer å synliggjøre nytteverdien av våre tekniske løsninger, og brenner etter å skape gode resultater.

Aktuelle kandidater har mist tre års erfaring med B2B-salg og forhandlinger, helst innenfor bygg- eller sikkerhetsbransjen. Det er en fordel med erfaring fra både offentlig og privat sektor. Du har relevant høyere utdanning, har et sterkt driv og er resultat- og målorientert. Du skriver og snakker flytende norsk og engelsk.

iLOQ tilbyr en unik mulighet til å være en del av en av de mest revolusjonerende suksesshistorier innen låseindustrien. Du vil få nasjonalt salgs- og forhandlingsansvar, internasjonal eksponering og mulighet til å utforme egen salgsstrategi gjennom et tett nordisk samarbeid. Er du vår neste lidenskapelige Area Sales Manager?

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Preben Giving, tlf. 975 59 091 eller Rannveig Staal Pettersen tlf. 975 59 065. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest innen 4. januar 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

søk stilling