Opplev “The fastest builder on this planet” i januar

Det vakte stor internasjonal oppsikt da Broad Sustainable Buildings reiste en 30 etasjer høy bygning på 15 dager. På BA2015-konferansen 27. januar i Oslo vil Juliet Jiang, senior vice president of BROAD Group fortelle om planleggingen og gjennomføringen av dette spesielle byggeprosjektet.

- Forbedringsprogrammet BA2015 har hele tiden hatt som

Juliet Jiang

målsetting å bringe til torgs eksempler på smarte metoder og prosesser som kan bidra til økt lønnsomhet i norsk BAE-næring. Juliet bringer nok med seg verdifull erfaring som kan inspirere næringens ledere til nytenkning, sier en begeistret informasjonsansvarlig Vigdis Lamberg i BA2015.

Hun kan vise til et omfattende program for januar-konferansen. Blant 32 foredragsholdere finner vi blant annet Harald Nikolaisen i Statsbygg og Ståle Rød i Skanska.

Vigdis Lamberg

Kommunal- og fornyingsminister Jan Tore Sanner vil innlede en paneldebatt der utfordringer og muligheter for norsk BAE-næring skal diskuteres.

- Det handler om kontinuerlig forbedringsarbeid. På konferansen kan man plukke opp verdifull erfaring gjort av andre og høre en rekke eksempler på at det ofte skal kun små justeringer til av arbeidsmetodene for å oppnå betydelige resultatforbedringer, legger Lamberg til.