Regionsjef MAXBO Proff Stavanger

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter helt tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom og Løvenskiold Skog. Hovedkontoret er i Oslo.

MAXBO er en av de største og ledende aktørene i bo- og byggevaremarkedet i Norge. Kjeden ble etablet i 1995 av Løvenskiold Handel as og fremstår i dag som en av bransjens sterkeste kjedekonsepter og merkevarer. MAXBO Proff er en del av MAXBO-konseptet og tilbyr de profesjonelle kundene spesialiserte anlegg med medarbeidere som har 100 % fokus på den profesjonelle kundens produktbehov, logistikkløsninger og fagkompetanse. MAXBO Proff har 8 spesialiserte anlegg, i tillegg er 60 MAXBO varehus tilknyttet Proff-konseptet.

FirmaMaxbo Proff
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist14.01.2015

Regionssjef er ansvarlig for drift, utvikling og det økonomiske resultatet for regionen. Stillingens primære mål er å sørge for at MAXBO Proff Stavanger har ønsket markedsandel i det profesjonelle kundesegmentet og at organisasjonen leverer ønsket lønnsomhet. Avdelingen er i en god vekstfase, og det forventes fortsatt sterk vekst fremover.

Stillingen innebærer fullt ansvar for alle kunder i regionen og et totalt driftsansvar for den operative virksomheten med tilhørende personalansvar. Totalt er det 10 ansatte ved MAXBO Proff Stavanger.

ARBEIDSOPPGAVER:

  • Forhandle lokale avtaler med kunder (håndverkere, byggmestere, entreprenører, etc).
  • Ansvarlig for implementering og oppfølging av sentrale og lokale kundeavtaler.
  • Utarbeide og gjennomføre aktiviteter relatert til årlige salgs- og markedsplaner, samt utarbeide og følge opp årlige budsjetter.
  • Sørge for kontinuerlig effektiv drift av egen organisasjon og aktivt bidra til samarbeid med andre enheter i Løvenskiold Handel.
  • Delta aktivt og konstruktivt i utvikling av MAXBO Proff gjennom deltakelse i MAXBO Proffs ledergruppe og i sentrale prosjekter.
  • Sikre utvikling av egne medarbeidere og egen organisasjon.

Vi søker deg som har godt dokumenterte salgsresultater og erfaring med løsningssalg mot proffsegmentet. Du er proaktiv, langsiktig og løsningsorientert. Du er ambisiøs og selvstendig, men har gode samarbeidsevner. Vi ser etter deg som identifiserer deg med gründerrollen og har en oppriktig interesse for å bygge et vinnerteam. Det er en fordel med et etablert kontaktnett i bransjen i denne regionen.

Vi tilbyr:

  • Utviklende jobb som du i stor grad kan påvirke selv i et konsern med et godt støtteapparat og gode systemer
  • Etablert konsept og spennende konsern
  • Konkurransedyktige betingelser

Dersom du har spørsmål til stillingen ta kontakt med Freddy Eriksen, Direktør Maxbo Proff på telefon 907 88 203 eller Knut Olav Olsen, Mercuri Urval telefon 975 59 042. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: