Lars-Petter Olafsen tilbake fra Coop til kategoridirektør i Optimera.

Olafsen ny kategoridirektør i Optimera

Lars-Petter Olafsen (45) tiltrådte 1. desember stillingen som kategoridirektør i Optimera.

Olafsen kommer fra stillingen som direktør for innkjøp og sortiment non-food og bygg i Coop Norge hvor han har vært i fem og et halvt år. Nå vender han tilbake til Optimera som han deltok i oppstarten av i 2002 og jobbet i frem til 2009.

– I Coop har jeg jobbet bredt med både faghandel og dagligvare, men aller mest med byggområdet. Optimera er et sterkt selskap, og det skal bli spennende å konsentrere oppmerksomheten om bygg som jeg kjenner meget godt, kommenterer Olafsen i en pressemelding fra Optimera.

Olafsen er fra Oslo, er utdannet handelsøkonom fra BI og har tilbragt karrieren i varehandelsbransjen. Fra studiene bar det til Anton Sport og Intersport før han meldte overgang til Coop-systemet og senere til Samuelsen Group med utvikling av butikkonsepter. Til Optimera kom han første gang i 2002 som en av de to første medarbeiderne i Montér-kjeden.

Olafsen er gift med Kari, har to småjenter og familien er aktiv i fritiden med blant annet barnas aktiviteter samt skigåing når føret tillater det.