TAG samler tre selskap

TAG samler TAG Arkitekter, TAG Landskap og TAG Bergen i ett selskap.

«Utgangspunktet for denne strukturen var at TAG Arkitekter opprinnelig hadde sin virksomhet i Oslo, mens landskapsarkitektene og arkitektene i Bergen og hadde de fleste av sine kunder der. Gjennom vårt tette samarbeid har vi sett at medarbeidere i stadig større grad har arbeidet med felles prosjekter på tvers av strukturen en rekke steder i landet. Vi har også felles kompetanse- og forretningsutvikling. Både Jesper Jorde og Merete Gunnes, som har vært daglig ledere i hhv. TAG Bergen og TAG Landskap er medlemmer av ledergruppen i TAG. Derfor har vi besluttet at begge disse selskapene innfusjoneres i TAG Arkitekter», skriver selskapet i en melding.

Endringen gjør at TAG Arkitekter får to nye eiere i Jesper Jorde og Merete Gunnes.

«Med sin unike kompetanse på viktige områder for oss, er vi veldig glade for at de kommer tettere inn i ledelsen og eierskapet av vårt felles selskap. Vår målsetning er at våre kunder opplever en styrket og samkjørt kompetansepool», melder TAG.

Endringen gjør også at TAG Arkitekter blir avtalepartner for de som i dag har TAG Bergen og TAG Landskap som kontraktspart.

Caroline Wannehag vil fortsatt lede TAG Arkitekter. Morten Longum og Lars Eirik Ulseth er fortsatt del av ledelsen i TAG Arkitekter, og de er nå 35 ansatte som jobber med utvikling av byrom og bomiljøer over hele Norge.