Sivilingeniør/ingeniør prosjektledelse/byggeledelse Hamar

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist02.02.2015

Vil du jobbe i Mjøsregionen? Vi søker etter sivilingeniører/ingeniører i prosjektledelse/byggeledelse til Hamarkontoret.

I regionen Hedmark og Oppland har vi kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Hamar med 70 medarbeidere. Vi jobber med byggeteknikk, bruer, vann og miljø, areal og transport, prosjektledelse/byggeledelse og elektro (tekniske installasjoner). I regionen jobber 8 rutinerte medarbeidere med prosjektledelse og byggeledelse. Hovedtyngden av oppdragene ligger i Hamar- og Gjøvik- regionen, det vil være mulig med kontorplass etter ønske. Vi utfører prosjekt og byggeledelse på både anleggs- og byggprosjekter.

Arbeidsområder

  • Vi søker en person som gjennom sin stilling som prosjekt- og byggeleder kan være byggherrens representant, og lede byggeprosessen på vegne av våre oppdragsgivere.
  • Det er en fordel om du har kunnskap og interesse for kontraktsstandardene i byggesaken, samt kunnskap om fremdrifts- og økonomioppfølging.

Muligheter

Det å være prosjekt- og byggeleder er en selvstendig og utfordrende stilling hvor du får brukt både faglige og menneskelige evner. Du vil ha gode muligheter til å påvirke egen arbeidsdag. Du får flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco - konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

  • Er du en erfaren prosjekt- eller byggeleder med interesse og kunnskap innen byggeledelse, byggherreombud, prosjekt- og prosjekteringsledelse, eller har erfaring fra tekniske fag - er det deg vi ønsker å ha med på laget videre.

Din bakgrunn

  • Sivilingeniør eller Ingeniør, helst med erfaring
  • Vi ønsker oss en positiv person som klarer å skape gode mellommenneskelige relasjoner i byggeprosessen
  • Du må kunne jobbe selvstendig, har gjerne erfaring fra entreprenør eller rådgivende ingeniør
  • Både anleggsteknisk- og byggteknisk bakgrunn er av interesse. I tillegg bør du ha god skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Tom Sagbakken

Avdelingsleder

+47 950 53 109

Hans Olav Røise

Gruppeleder PA

+47 400 36 005

Søk jobben her

Vis flere stillinger: