Lars Ole Hageskal overtar som daglig leder i Lian Trevarefabrikk fra 1. januar 2015 og Tor G. Wikan  (t.h.) går inn som teknisk ansvarlig i selskapet. (Arkivfoto)

Sjefsbytte i Lian Trevarefabrikk

Tor Gustav Wikan, daglig leder ved Lian siden 2006, ønsker fremover å bruke mer at sin tid til å arbeide med tekniske saker ved Lian. Han har i den sammenheng bedt om avløsning i rollen som daglig leder, og Lars Ole Hageskal går nå inn i denne stilingen.

Hageskal overtar rollen som daglig leder fra 1.januar 2015, og han vil kombinere dette sammen med sin nåværende rolle som salgs- og markedssjef i Lian.

Hageskal har vært ansatt ved Lian siden 2003, og er i så måte godt kjent med alle sider av virksomheten.

Wikan vil som teknisk ansvarlig ved Lian ha sine hovedoppgaver innenfor produkt (utvikling, vedlikehold, testing, etc), dokumentasjon (produkt, prosess og bedrift), ettermarked/salgsstøtte, samt innenfor produksjonsprosesser og logistikk. 

- Vi skal bygge videre på vår førende posisjon innenfor prosjektmarkedet, og videreutvikle våre gode relasjoner. Det er ikke å legge skjul på at det er tøff konkurranse også i vindusbransjen. Vi trives med en tøff konkurranse, og sammen med kundene lykkes vi i å skape gjensidige resultater og verdiskaping, heter det i melding fra selskapet.