Con-Form søker prosjektledere - Oslo, Rogaland, Hordaland

Con-Form tilbyr et komplett byggesystem for oppføring av råbygg i betong, med forskalingsformer i betong som inngår i den ferdige konstruksjonen etter utstøping. Elementene blir støpt på stålformer noe som gir de en bra overflate. Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass støpte bygg og rene elementbygg. Con-Form Group omsatte for omkring 650 MNOK i 2013 og styrer mot 670 MNOK i 2014. Vi har planer om videre vekst fremover!

FirmaCon-Form
FylkeFlere fylker
StedOslo, Rogaland, Hordaland
Søknadsfristsnarest

Vi søker en erfaren person med gode lederegenskaper og økonomiforståelse til å lede spennende prosjekter.

Du vil være teknisk og økonomisk ansvarlig for prosjektene du leder og sørge for at våre leveranser er iht. kontrakt.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har praktisk sans og god byggeteknisk kompetanse. Du trives med å ha løpende utfordringer og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon.

Con-Form tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap i vekst, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet har en god og spennende ordrereserve.

Arbeidsoppgaver:

Lede og gjennomføre tildelte prosjekter til det beste for firmaet, herunder utarbeide prosjektdokumenter i henhold til bedriftens IK-system, rettlede ekstern og intern prosjektering, bestille elementer internt og eventuelt eksternt, etablere prosjektorganisasjon i samarbeid med driftssjef samt sikre at tekniske krav og økonomiske målsettinger blir ivaretatt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til prosjektsjef John Ole Jones på tlf 958 43 915.

Søknad med CV kan sendes anne.leholt@con-form.no

Søknadsfrist: snarest

Vis flere stillinger: