Foto: Get

Veidekke, Thon og Mosking går for Get

Get har inngått kontrakter med entreprenører om levering av fiberløsninger til totalt 5.000 nybygg- og utleieboliger i Oslo og omegn.

Det skriver Get i en pressemelding mandag.

Post- og teletilsynets statistikk for første halvår 2014 viser at flere enn én av fire konsumenter velger Get som ny bredbåndsleverandør, skriver Get.

I Midt-Norge signerer, ifølge pressemeldingen, syv av ti utbyggere med Get når de skal velge leverandør av tv- og bredbåndstjenester til nybygg.

Get vil også levere tv og bredbånd til omtrent 1.000 Veidekke-boliger på Sørenga og Lørenvangen i Oslo, heter det i meldingen.

Thon Eiendom har valgt Get som leverandør av tv-tjenester til 900 utleieboliger i Oslo, mens Mosking Gruppen har valgt Gets tv- og bredbåndstjenester til 450 utleieleiligheter på Frogner og Majorstua i Oslo.

– Get har gode prosjektledere som følger byggeprosjektet fra start til ferdigstillelse. Når selskapet i tillegg tilbyr framtidsrettede tv- og bredbåndstjenester blir både beboerne og vi fornøyde, uttaler Magnus Hellerud Rongved, prosjektleder for Sørengstranda i Veidekke.