Byggteknisk elektroingeniør - Drammen

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder innen elektrorådgivende byggteknisk bransje søker vi

Elektroingeniør

Firmaet har sunn og god økonomi og består av 10 stk dyktige elektroingeniører.

De har faste kunder og mye å gjøre, pga vekst trenger vi nå flere elektroingeniører som kan bistå med tegning og være med ut på møter for å skreddersy prosjekter.

Vi ser etter deg som enten har tidligere jobbet som rådgivende elektroingeniør i annet firma, eller har fagbrev som elektriker og praktisert som elektriker med videreutdannelse teknisk fagskole eller lignende.

Ønsket kompetanse:

  • Saksbehandler/elektroingeniør med erfaring fra rådgiverfirma, alternativt fagskole/ingeniørutdannelse med erfaring som BAS/saksbehandler
  • Den rette kandidatenen kjenner til det praktiske i byggebransjen og har praktisk erfaring som feks elektroinstallatør før fagskolen.
  • Prosjektering i Revit

Ingeniør Compagniet AS kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Individuell tilpasset oppfølging og karriereveiledning
  • Fordelsprogram med rabattavtaler samt trenings– og kursstipend
  • Obligatorisk tjenestepensjon

Ta gjerne kontakt med IC for en konfidensiell og uforpliktende prat.

Account Manager Ingrid Mjøs, Tlf: + 47 473 25 065

Eller send din cv med kortfattet søknad til: soknad.ic.drm@ingcomp.no


Vis flere stillinger: