Avdelingsleder til vårt kontor i Tromsø

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist01.01.2015

Vi søker leder til vår avdeling i Tromsø. Kontoret sysselsetter i alt 16 engasjerte medarbeidere og leverer tjenester innen bygg, anlegg, transport, areal- og samfunnsplanlegging. Videre er kontoret sete for vår internasjonale satsning i Arktis og Nordområdene, huser miljøavdelingen for olje- og gassmarkedet og, fra januar Management Consulting. Stillingen rapporterer til divisjonsleder for divisjon, bygg, anlegg og spesialfag i region Midt & Nord. Divisjonen består av 4 avdelinger med kontor i Trondheim, Ålesund og Tromsø.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ingeniør, sivilingeniør, økonom eller tilsvarende med spesiell interesse for ledelse og marked
  • Relevant praksis vil vektlegges
  • Forretningsorientert og god på kunderealsjoner
  • Gode samarbeidsevner
  • Engasjemnet
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i en av Nordens største tverrfaglige kunnskapsvirksomheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen på denne siden og følge instruksjonene.

Kontaktperson

Geir Mostue +47 93243118

Vis flere stillinger: