Magne Paulsen ble under åprningen av Fjellsprengningsdagen hedret som ny æresmedlem i NFF. (Foto: Ådne Homleid)

Magne Paulsen ble æresmedlem i NFF

Ildsjelen Magne Paulsen ble torsdag morgen hedret som nytt æresmedlem i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF).

foreningsutvalg. Hans yrkesmessige bakgrunn plasserer ham på byggherresiden, der han har ledet mange store utbyggingsprosjekter, også tunnelprosjekter, fra ulike posisjoner. Han er kulturelt engasjert og kan spille på flere strenger.

Paulsen hadde også et stort engasjement og var primus motor for prosjektet miljø- og samfunnstjenlige tunneler. Han var i mange år styremedlem i NFF, og Paulsens engasjement var alltid like tydelig, og han likte å utfordre de rundt seg.

Da foreningen ble registrert i Brønnøysund og la om økonomistyring overtok han en sentral oppgave i foreningsarbeidet, en oppgave som han fortsatt skjøtter med stor nøyaktighet og engasjement.

Kandidaten er oppvokst nord i landet, er sivilingeniør fra NTH.

- Vi takker Magne for en imponerende innsats, og foreningen ser frem til fortsatt bistand som NFFs revisor. Gratulerer til Magne Paulsen som nytt æresmedlem i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk, uttalte NFF-formann Heidi Berg under utdelingen.