Account Manager

Royal Solskjerming er en moderne og tradisjonsrik bedrift som siden 1949 har levert innvendig og utvendig solskjerming til forhandlere over hele landet. Vår målsetting er å produsere, levere varer til riktig tid og møte kundens forventninger. Vi er en av Norges ledende produsenter av solskjerming med egen produksjon i Norge. For ytterligere informasjon se www.royalsolskjerming.no.

Vi opplever stor vekst og vil styrke vårt salgsteam med en Account Manager.

FirmaMercuri Urval for Royal Solskjerming
FylkeOslo
Søknadsfrist10.12.2014

Som Account Manager i Royal Solskjerming har du ansvar for å bygge opp å videreutvikle forhandlerapparatet i distriktet. Du dekker distrikt Øst som strekker seg fra Telemark til Oppland. Du arbeider med base fra vårt kontor i Oslo, men tilbringer mye av din tid med våre forhandlere. Du vil være en viktig brikke i vårt salgsteam.

Vi søker deg som har god erfaring med salg og kundeutvikling. Du kan åpne dører, bygge langsiktige relasjoner og bygge et godt nettverk. Videre har du god forretningsforståelse, en profesjonell fremtreden og trives med mange baller i luften. Du har viljen og evnen til å kunne sette deg inn i kundens behov og utfordringer, og er løsningsorientert i din tilnærming. I tillegg er du vant til å jobbe selvstendig, ta eierskap over kundene dine og markedet ditt, tenke forretningsmessig og se muligheter i stedet for begrensninger. Du har en utpreget vinnermentalitet og har en lidenskap for å presentere og selge.

Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingen. Stillingen rapporterer til Daglig Leder.

For den rette kandidaten kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling som kan gi en god faglig utvikling. Vi har en sterk vinnerkultur der det er kort vei fra idé til handling, og hvor vi jobber sammen for å lykkes. Som person er du utadvendt og sosial, fleksibel og tilpasningsdyktig. Utfordringer og det å skape resultater er viktige drivere for deg.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ole K. Simensen, telefon 975 59 087 eller Vibeke Knutsen Gramsett, telefon 975 59 092. Søk på stillingen snarest, og senest innen 10. desember 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk jobben her

Vis flere stillinger: