Avdelingsleder Arkitektur og Landskap

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.


FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.02.2015

Rambølls kontor i Trondheim teller 27 kreative arkitekter og landskapsarkitekter som er engasjert innenfor et bredt spekter av oppdrag. Vi har gleden av å kunne arbeide i et tverrfaglig miljø med alle fag tilgjengelige og søker nå en leder som kan være med på å videreutvikle avdelingen og motivere oss som jobber der. Stillingen inngår i ledergruppen i region Midt & Nord. Søkere med erfaring fra ledelses- og markedsarbeid innenfor arkitekt- og/eller landskapsarkitektmiljø vil bli foretrukket.

Ønskede kvalifikajoner:

  • Sivilarkitekt eller tilsvarende med spesiell intresse for ledelse og marked
  • Erfaring fra prosjektgjennomføring innenfor bygg og anleggsbransjen
  • Kreativ, forretningsorientert og god på kunderelasjoner
  • Gode samarbeidsevner og engasjement
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i en av Nordens største tverrfaglige kunnskapsvirksomheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Velkommen som søker! Søk her

Kontaktperson

Bjørn Tore Landsem 93243113

Vis flere stillinger: