F.v.: Erik Gudbrandsen (EY), Anita Krohn Traaseth (prisutdeler), Tom Arne Aamodt (Tom Arne Aamodt AS), Terje Andersen(EY) og Bjørn Flatgård (juryleder). (Foto: Bård Gudim)

Entreprenøren Tom Arne Aamodt ble Young Entrepreneur Of The Year

Tom Arne Aamodt fra entreprenørfirmaet Tom Arne Aamodt AS i Søgne i Agder ble på et arrangement tirsdag kveld på Radisson Blu Plaza hotel kåret årets Young Entrepreneur Of The Year kåret.

Dette er prisen for beste vekstskaper under 35 år som har utmerket seg gjennom etablering av nyskapende virksomhet, eller gjennom sitt virke har utmerket seg for godt lederskap.

Mur i Sør er en totalentreprenør innenfor mur og betong og utgjør hoveddelen av konsernet Tom Arne Aamodt AS. Bedriften fokuserer på leilighetsbygg, næringsbygg og boliger og selger alt fra tomannsboliger til leilighetskomplekser og eneboliger i strekningen fra Grimstad til Vigeland.

- Tom Arne Aamodt startet som 20-åring med to tomme hender og en visjon om å lykkes gjennom tro på egne ideer. Det ble oppskriften på en suksesshistorie. Bedriften er bygget opp sten for sten, er 100 prosent eid av vekstskaperen og feirer i år 10-årsjubileum med positive resultater hvert år. Vekstskaperen har tatt flere strategiske grep som har vært avgjørende for veksten, og bedriften er i dag en komplett leverandør i sin bransje. Bedriftens kjennetegn er leveranser av høy kvalitet helt ned på detaljnivå. Vekstskaperen er en ekte entreprenør som ser gleden i å gå fra ideer til ferdigstilte prosjekter, heter det i en uttalelse fra juryen..

Kåringen er en del av EY Entrepreneur Of The Year, verdens største vekstskaperprogram.