AART architects åpner kontor i Oslo

AART architects åpner kontor i Oslo etter å ha vært engasjert i Norge i flere år.

- I løpet av de siste årene har vi vunnet og realisert en lang rekke byggeprosjekter i Norge. Det har gitt oss en dyp innsikt i det norske markedet, samtidig har vi bygd opp et godt nettverk med arkitekter, ingeniører og entreprenører. Vårt nettverk og mye samarbeid bekrefter at vi kan bidra positivt til det norske markedet, forteller Thomas Pedersen, som er assosiert partner i AART architects og sjef for det nyåpnede kontoret i Oslo.

Styrket kundefokus

AART architects har siden 2010 hatt kontor i Sarpsborg og har allerede sterke røtter i Norge. For å styrke samarbeidet med byggherrer og samarbeidspartnere har bedriften besluttet å flytte det norske kontoret til Oslo.

Thomas Pedersen har mange års erfaring fra større byggeprosjekter i hele Norden, og som sjef for AART architects’ norske aktiviteter setter han fokus på flere strategiske tiltak – blant annet et styrket kundefokus.

- Vi legger stor vekt på å lytte til kundene våre og tilpasse rådgivningen i forhold til kundenes behov og utfordringer. Vårt nye kontor i Oslo bygger derfor på en klar strategi om å sette kunderelasjoner øverst på dagsordenen. En nær og konstruktiv dialog er nøkkelen til et suksessfullt byggeprosjekt, og med kontoret får vi mulighet for å komme enda nærmere byggherrer og samarbeidspartnere i det daglige arbeidet, sier Thomas Pedersen.

Suksess i Norge

AART architects har de siste årene hatt stor suksess innenfor bolig-, nærings- og undervisningsbygg i Norge.

I september var AART architects med til å vinne konkurransen om Vestmyra Skole og i mars konkurransen om Voss Videregående Skole. Firmaet er for øyeblikket engasjert i utviklingen og prosjekteringen av flere bygg – blant annet Torstvedt Skole i Larvik, en ny kontorbygning for Borregaard i Sarpsborg, et nytt boligbygg i Fredrikstad og boligbygget Vannkanten på havnefronten i Stavanger.