Business Unit Manager

NOHA er markedsleder innen salg og service av brannsikkerhetsutstyr til bedriftsmarkedet. Med over 90 års tilstedeværelse har selskapet både historien, erfaringen, og nyvinningskulturen som skal til for å lykkes i sin bransje. Selskapet utvikler og leverer komplette høykvalitetsprodukter og -løsninger som er tilpasset kundenes behov, og de oppfyller de strengeste kravene i markedet. NOHA er en del av The SK FireSafety Group, en gruppe markedsledende selskaper, lokalisert i Europa og Midtøsten, som er spesialiserte på brannsikkerhet. NOHA’s hovedkontor er lokalisert i Stavanger.

NOHA styrker teamet ytterligere og søker nå: Business Unit Manager.

FirmaMercuri Urval for NOHA Norway
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Som Business Unit Manager vil du ha ansvaret for å lede et av de viktigste forretningsområder i NOHA, BU Products. Rollen har fullt resultatansvar, inkludert vekst. Du vil få ansvaret for hele verdikjeden, fra tilbud til leveranse. Dette omhandler salg, produksjon, leverandører logistikk og kundeservice. Selskapets høye krav til driftssikkerhet og forutsigbarhet stiller krav til din kontinuerlige vurdering av prognoser og kapasitetsplanlegging. Dette innebærer blant annet strategisk utvikling og operativ implementering av rutiner og systemer, budsjett- og direkte personalansvar, samt et overordnet ansvar for videreutviklingen av produktsortimentet og tjenestene. Forretningsområdet består av ca. 30 ansatte hovedsakelig lokalisert ved hovedkontoret på Forus, som også er arbeidssted for stillingen. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Vi søker etter deg med ledererfaring fra det tekniske B2B-markedet. Du har erfaring på leder- eller mellomledernivå fra selskap som tilbyr tekniske løsninger, og du forstår viktigheten av kunder og markedets etterspørsel, logistikk, samt produktsammensetning og prising. Du har gjerne erfaring fra eksportmarkedet og vi ser for oss at du har god kunnskap om salg og levering av varer via distribusjon og engros. Du er operativ, engasjerende og drivende som leder. Du er beslutningsdyktig, løsningsorientert, kommersielt anlagt og har god prosessforståelse. Du kommuniserer tydelig og er proaktiv mot kunder. Videre er du analytisk og strukturert, og du trigges av samhandling og av å samarbeide på tvers av organisasjoner.

Vår oppdragsgiver kan tilby store påvirkningsmuligheter, fullt resultatansvar og spennende lederutfordringer, samt gode pensjons- og forsikringsordninger, i et solid selskap med gode framtidsutsikter.

For ytterligere informasjon , vær vennlig å kontakte seniorkonsulent Tone F. Berthelsen, telefon 975 59 040, eller Researcher Åse Andreassen, telefon 975 59 071. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: