Kvalitetsrådgiver

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning for OEC Consulting
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Vi søker dyktige kvalitetsrådgivere til investerings- og forbedringsprosjekter.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg med kompetanse og erfaring innen:

  • Kvalitets- og risikostyring i store, komplekse prosjekter
  • Virksomhetsutvikling og prosjektrådgivning
  • Prosessledelse

Stillingen krever relevant høyere utdanning og minimum 5 års bransjeerfaring, helst innen sektorene industri eller olje og gass. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og prosjektforståelse. Du må kunne bidra både inn i investeringsprosjekter og innen virksomhetsutvikling av basisorganisasjoner. Du må kunne håndtere flere oppdrag i parallelt. Du må ha evne til å kommunisere godt med oppdragsgiver og med menneskene som berøres av aktivitetene du er en del av. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging.

VI KAN TILBY

Vi har en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag der vi enten bekler en definert prosjektrolle, eller hvor vi benytter vår prosjektkompetanse på andre områder. Hos oss får du mulighet til å lede prosjekter, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljøer innen prosjektledelse, et miljø preget av stolthet og entusiasme. Vi har en spennende kombinasjon av unge, dynamiske og svært erfarne medarbeidere. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser.

Søk stillingen her

Kontaktperson:

Terje Lund

Franchisetager

tlu@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: